Esra Erol'da Sena kimdir? Eşi Mustafa ile neden boşanmak istedi

Esra Erol'da Sena kimdir? Eşi Mustafa ile neden boşanmak istedi
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da bir haftasına daha nokta koyuyor. Bugün de birbirinden çarpıcı konukları, konuları, olayları ve dosyaları ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Esra Erol gündeme damga vuracak. Umut dolu kalplere neşe getirmek, aileleri sevindirmek ve acı çekenlere derman olabilmek için güzel sunucu ve ekibi yine görev başında. Günün ilk konuğu ise Sena oldu. Peki, Esra Erol'da Sena kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başarılı sunucu Esra Erol yine seyircileriyle buluşuyor. Yıllardır ATV'de yayınlanan bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıkan başarılı sunucu ve ekibi birbirinden önemli dosyaları ele alıp onları çözüme kavuşturabilmek adına çaba gösterecek. Göknur Gürsu, Gamze Korkmaz ve diğer birçok konu işlenmeye devam edilecek. Türkiye'nin gündemine oturmaya devam edecek olan Esra Erol kendisine ulaşan bilgileri de aktararak interaktif bir yayın gerçekleştirecek. Günün konuklarından biri de Sena oldu. Kendisi 26 Ağustos'tan itibaren evde değildi. Peki, Esra Erol'da Sena kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Erol'da Sena ve Mustafa kimdir?

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da vasıtasıyla ekrana çıkan Sena Hanım Mustafa Bey ile evli. Tiktok'tan tanıştığı bir kişinin yanına giden ve kadın sığınma evinde olduğunu söyleyen ve bunu da eşini kandırmak için bu ifadeyi kullandığını anlatan Sena, çocuklarının kendisini görmeye geldiklerinden dolayı sevindiğini dile getirdi. Mustafa Bey de eşi ile yeniden barışmak istediğini ona aşık olduğunu ve stüdyodan da onu almadan gitmeyeceğini açıkladı. Esra Erol'a da olanları anlatan Mustafa Bey engeline rağmen fındığa gittiğini ve eşinin rahatı için bunları yaptığını anlattı.


esra erol'da sena mustafa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.