Esra Erol'da Tevrat Çınar kimdir? Şengül Cambaz'ı kaçırdı

Esra Erol'da Tevrat Çınar kimdir? Şengül Cambaz'ı kaçırdı
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olarak reyting zirvesine oynamayı sürdüren Esra Erol'da yeni haftasına başladı. Birçok olayı ele alan Esra Erol, bugün de konuklarını ağırlamaya devam edecek. Muarrem Vey gelerek güzel sunucudan kızı Şengül Cambaz için yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Tevrat Çınar kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'un sunumuyla ekranlara gelen Esra Erol'da birçok dosyayı incelemeyi sürdürüyor. Birbirinden çarpıcı olayları le alan başarılı sunucu yine herkesin ağızlarını açık bırakacak bir konu ile milyonların önüne çıktı. Muammer Bey, damadı Tevrat Çınar'ın, diğer kızı Şengül'ü kaçırdığını söyledi ve Erol'dan yardım istedi. Kendileri hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Esra Erol'da Tevrat Çınar kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Esra Erol'da Tevrat Çınar kimdir?

Programa Muammer Bey'in kızı Havva ile geldiği ve yardım istediği Tevrat, Şengül Cambaz'ı kaçırdı. Şengül, Havva'nın kardeşi ve bu olayın gündeme getirilmesi sonrasında herkesin ağzı açık kaldı. Can güvenliklerinin olmadığını söyleyen Muarrrem Bey sürekli tehdit edildiklerini, huzurlarının kalmadığını ve bu sebeple iş de yapamadığını anlattı. 3 senedir de işsiz olduğunu dile getirdi.

Esra Erol'da Tevrat Çınar


 

Esra Erol'da Şengül Cambaz kimdir?

Babası Muarrem'in bağlandığı Şengül'ün ablası Havva da kendisi gibi kaçırıldı. Ardından Şengül Cambaz beş kişi tarafından götürüldü. Baskı yaparak camın tornavidası söküldükten sonra kaçırma olayı gerçekleşiyor. Ancak bu ilk değil. ikinci. DAha önceki 18 yaşından küçük olduğu için eve geri döndü, mahkeme de sürüyor. Ancak ikinci kaçırma sonrasında herhangi bir iz bulunamıyor. 3 yıldır da haber alınamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.