Esra Erol'da Yunus Özdemir Melike Alanay'a ne teklif etti?

Esra Erol'da Yunus Özdemir Melike Alanay'a ne teklif etti?
ATV'nin ilgiyle seyredilen ve Türkiye gündemine damga vurmayı sürdüren Esra Erol'da yeni bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Bu hafta başlayan Melike Alanay dosyasıyla herkesi ekran başına kilitleyen programda bugün de artık son teklif söz konusu. Peki, Esra Erol'da Yunus Özdemir Melike Analay'a ne teklif etti? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'un sunumuyla ATV'de hafta içi her gün yayınlanan ve izleyicilerin de yoğun ilgi gösterdiği Esra Erol'da yeni bölümüyle seyircilerin karşısındaydı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan ve Türkiye'nin gündemine oturan programda hafta başından bu yana konuşulan konulardan biri de Melike Alanay'dı. Genç kızın yanında olduğu Yunus Özdemir ile birlikte yaşadığı süreç sonrası tüm Alanya ve milyonlar kendisibnin durumunu merak etmişti. Bugün Yunus Özdemir'in bir teklif yapacağı öğrenildi.


 

Yunus ne itiraf edecek?

Türkiye'nin dört bir yanıdna milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyenlerle buluştu. İşlediği konuların ülke gündemine oturduğu programın son günlerde en çok ses getiren dosyası şüphesiz Melike Alanay oldu. Yunus Özdemir tarafından kaçırıldığı iddia edilen genç kadın için stüdyoya gelen annesi Fatma Hanım, Esra Erol'dan yardım istemişti ve dosya açılmıştı. Ardından da gelişmeler silsilesiyle yaşanılanlar ortaya çıkarılmaya bşlanmıştı. Bugün yayonlanan bölümde Yunus Özdemir'in Melike'ye teklifte bulunacağı fragmanda paylaşıldı. Kendisinin ne söylediği haberimizde eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.