Esra Erol, Fulya Öztürk, Ece Üner rekabeti neleri getirecek? Reality kuşağının ilk kaybedeni FOX TV mi olacak

Esra Erol, Fulya Öztürk, Ece Üner rekabeti neleri getirecek? Reality kuşağının ilk kaybedeni FOX TV mi olacak
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarında yeni bir sezonun başlamasına kısa süre kaldı. Günün en kritik kuşaklarından biri olan öğle sonrasında yaşanacak rekabet de sabırsızlıkla bekleniyor. FOX TV, Kanal D ve SHOW TV'nin sunucuları belli. Mevcut isim olarak da Esra Erol var. Peki, reality kuşağının ilk kaybedeni FOX TV mi olacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yepyeni bir sezon daha televizyon izleyicileriyle buluşacak. Televizyon karşısında vakit geçirmek isteyen binlerce kişinin Türkiye'deki olayları takip edebilmek adına tercihleri reality programlar oluyro. Sabah saatlerinde Müge Anlı bu konuda rakipsiz yürüyüşüne devam ederken öğle saatlerinin sona ermesinin ardından ana haber bültenine kadar geçen sürede birbirlerine üstünlük kurabilmek için tam dört program ekranlardaki yerini alacak. Peki, reality kuşağının ilk kaybedeni FOX TV mi olacak? İşte detaylar...


Taze kanlar geldi

Daha önce sokakların tozunu yutmuş, muhabirliği her alanda icra etmiş Fulya Öztürk bu sezon Umudum  Olsun isimli programla seyircilerin karşısına çıkıyor. Ancak yapımın uzun soluklu olması zor gibi gözüküyor. En Hamarat Benim'den sonra başlayan yayınlar için genç sunucuyu kimlerin tercih edeceği merak konusu. Çünkü güçlü rakipler var. Özellikle de Esra Erol. Başarılı sunucu öğle sonrası kuşakta adından söz ettirmeye ve her geçen gün daha fazla seyredilmeyi sürdüüyor.


 

Ece Üner beklentileri karşılayacak mı?

Bilindiği üzere uzun süre ana haber bülteni sunan Ece Üner, görevini bırakarak Susma programı ile yepyeni bir formatla seyircisiyle buluşmaya başladı. Ancak başarılı sunucu daha ilk günde yayınlanan fragmanla birlikte tepkilerin odağı haline geldi ve eleştiri yağmuruna tutuldu. Tıpkı Fulya Öztürk gibi kendisini Esra Erol gibi önemli bir rakip bekliyor. Esra Erol'da henüz başlamadığı için oranlar yüksek görünebilir.



Zirvede o var

Evlilik formatından yayımlanan KHK ile birlikte keskin bir geçiş yapan Esra Erol, reality alanında da becerisini ortaya koymayı başardı. Çok da sevildi. Bu sebeple ATV'nin Müge Anlı ile birlikte en çok seyreidlen isimlerinden biri oldu. Yeni sezonda da adından söz ettirecek gibi görünüyor. Reyting sıralamasında da üst basamaklara oynayan program için herkes sabırsız.

Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.