Esra Erol'da 16 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki

Esra Erol'da 16 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki
ATV ekranlarında fırtınalar estiren Esra Erol'da yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ana haber bültenine kadar geçen sürede seyircileri televizyon başına kilitleyen başarılı sunucu Esra Erol yine ilgiyle seyredilecek. Her anı yeni gelişmelere gebe canlı yayında yaşanılacaklar da merak konusu. Esra Erol'da 16 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da yepyeni bir günde daha olayların üzerine gitmeyi sürdürüyor. Birbirinden çaarpıcı konularıyla ülke gündemine taşıdığı dosyalar olay haline gelen ve ses getiren başarılı program yine ilgiyle seyrediklecek. Esra Erol da ekibiyle birlikte elinden geleni yaparak en iyi haberleri vermek istiyor. Esra Erol'da 16 Aralık Perşembe ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz canlı izle linki haberimizde yer alıyor.


 

Dün neler yaşandı?

Türkiye Songül ve Muzaffer'i konuşuyor! "Sosyal medya fenomeni oldum diye karım beni kıskanıyor" dedi, ortalık karıştı! 47 yıllık yuva sosyal medya yüzünden mi bozuluyor? Songül ve Muzaffer canlı yayında hesaplaşıyor! Bir gün önce annesiyle birlikte kocasına meydan okudu, bir gün sonra annesine rest çekti, "Kocamı seviyorum" dedi! Akılalmaz olayda büyük yüzleşme! Meral kocasıyla stüdyoda karşı karşıya gelecek! Annesiyle ilgili büyük sırrı ilk kez anlatacak! Evdeki eşyaları yaktı, sosyal medyadan tanıştığı İhsan'a kaçtı! İhsan'ın yanında mı çalışıyor? Tuğba hakkındaki iddialara ne cevap verecek?



Esra Erol 16 Aralık Perşembe izle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.