Esra Erol'da Ali Özengi boşandığı eşi Aysel Yaran ile yeniden evlenmek istiyor

Esra Erol'da Ali Özengi boşandığı eşi Aysel Yaran ile yeniden evlenmek istiyor
ATV'nin sevilerek izlenen reality programı Esra Erol'da yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaların işlenmeye devam edildiği canlı yayında ilk konuk Ali Özengi oldu. 1 yıldır ayrı olduğu boşandığı eşi Aysel Yaran ile yeniden evlenmek isteyen Özengi, mutlu haberi aldı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının yeni bölümü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Türkiye gündemine oturan dosyalarıyla adından söz ettirmeye devam eden yayında yine aileler kavuşturuluyor. Onlardan biri de Ali Özengi ile Aysel Yaran oldu. Çocukları yüzünden ayrılan Ali Bey ve Aysel Yaran yeniden evlenmek istiyor.

Esra Erol bile şaşırdı!

Yayına gelerek bir sene önce boşanmak zorunda olduğu eşi ile yeniden evlenmek istediğini açıklayan Ali Bey, Esra Erol'dan yardım istedi. Anlattığı hikayesi ve önceki evliliklerinden ardından 4. kez nikah masasına oturduğunu ifade eden Özengi, Aysel Hanım ile birlikte çocuklarının tarafından yapılan baskı nedeniyle ayrıldıklarını ancak imam nikahlarının sürdüğünü açıkladı. Yayına bağlanan Aysel Yaran da Ali Bey'e karşı söylediği sözlerle Esra Erol tarafından memnuniyelle karşılandı. Erol; 'Ben zannediyorum ki bu iş bitti bir daha olmaz gibi şeyler söyleyecek ama tam tersi oldu' dedi.

Esra Erol ali özengi

Esra Erol'u istedi

Aysel Yaran'ın Esra Erol'a çıkması halinde evlenmek istediğini ifade eden Aysel Yaran, tüm baskıların sona ermesini istediğini söyledi ve başarılı sunucuya daha önceki evliliklerinde gideceğini anlattığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.