Esra Erol'da Burcu Altuntaş ailesiyle kucaklaştı, kardeşlerini gördü!

Esra Erol'da  Burcu Altuntaş ailesiyle kucaklaştı, kardeşlerini gördü!
Dün Esra Erol'da programında tarihi anlar yaşanmış, 1 yaşında iken ayrıldığı annesini görmek isteyen Burcu Altuntaş kavuşma sevinciyle gözyaşlarına boğulmuştu. Milyonları ekran başına kilitleyen anlar herkesi duygulandırdı ve hüzünlendirdi. Bugün de yeni görüntüler izleyicilerle paylaşıldı.

“Anneme kırgın değilim. Hesap sormayacağım" diyen Burcu Altuntaş, Esra Erol'da programına çıktıktan birkaç dakika sonra mutlu haberi almış, güzel sunucu Esra Erol canlı yayında Hatice Hanım'a ulaşıldığının bilgisini vermişti. Genç kadın bugüne kadar ayrı olduğu annesi ile stüdyoda sarılarak hasret gidermişti. Türkiye'nin gündemine oturan özlem dolu kucaklaşma sonrası yeni gelişmeler yaşandı. Burcu, kardeşleri ile de kavuştu.


Annesi ile kavuşmasını “Her zaman yanımda olmasını istediğim insan, tek kelimeyle herşeyim. Anne kokusu çok başkaymış” sözleri ile açıklayan Burcu'nun mutluluğu evde devam etti. Kardeşleri ile sarılan ve onlarla da tanışan Altuntaş, Esra Erol tarafından da sevinçle karşılandı.

Program gün sonunda elde ettiği reytinglerle de başarısını bir kez daha ispat etti ve TOTAL'de Destan dizisinin ardından ikinci sırayı aldı.

esra erol'da burcu altuntaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.