Esra Erol'da Çeşminaz Arslan kimdir? Ekrem Parlak kendisini dolandırdı mı

Esra Erol'da Çeşminaz Arslan kimdir? Ekrem Parlak kendisini dolandırdı mı
ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile reyting zirvesine oynayamayı sürdüren Esra Erol'da yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Başarılı sunucunun işleyeceği dosyalar, ağırlayacağı konuklar ve çok daha fazlası ilgiyle izlenmeye devam edecek. Bugünün ilk konuğu ise Çeşminaz Hanım oldu. Kendisini evlendirme vaadi ile kandırdığını öne sürdüğü Ekrem Parlak ile hesaplaşmak istedi. Peki, Esra Erol'da Çeşminaz Arslan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Umut arayanlarıa destek veren, derdi olanlara çözüm bulan ve aileleri kavuşturan Esra Erol kendi programı ile yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Haftanın beş günü yayınlanan bölümleriyle adından söz ettiren Esra Erol'da bugün de birçok dosyayı ele alarak devam edecek ve mutlu haberler verebilmek adına çaba gösterecek. Günün ilk konuğu olarak gelen Çeşminaz Hanım birçok kişi tarafından araştırıldı. Peki, Esra Erol'da Çeşminaz kimdir? Ekrem Parlak kendisini dolandırdı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da Çeşminaz kimdir?

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da aracılığıyla Ekrem Parlak'a ulşmaya çalışan Çeşminaz Hanım Almanya'da yaşıyor. Kendisini evlilik vaadi ile kandırdığını iddia ettiği Ekrem Bey'e ateş püskürdü. "Beni kandırdın, başkasını kandıramayacaksın. Her şeyini ortaya çıkaracağım" ifaadelerini kullandı.

çeşminaz arslan esra erol'da


 

Esra Erol'da Ekrem Parlak kimdir?

Bugün Çeşminaz Hanım'ın iddiaları ile gündeme oturan Ekrem Parlak hakkında programda milyonlarca lira dolandırdığı öne sürüldü. Ekrem Parlak daha önce Çeşminaz Arslan'ı mağdur eden bir kişinin yanından geldiğini ve bu sorunu ortadan kaldırımak istediğini söyledi. Kendisiyle tanışmak istediğini ifade etti. Çeşminaz Hanım evinde onunla görüştü. Tanışmaları bu vesile oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.