Esra Erol'da Çorlu'da Ramazan Aslan Mine Demirci ile tanıtştı başına gelmeyen kalmadı! Aydemir Taşdemir ne yaptı?

Esra Erol'da Çorlu'da Ramazan Aslan Mine Demirci ile tanıtştı başına gelmeyen kalmadı! Aydemir Taşdemir ne yaptı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Esra Erol'da yepyeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi yine milyonların ağzını açık bırakacak dosyaları işlemeye başladı. Günün ilk konuğu Ramazan Aslan oldu. Mine Demirci ile tanıştıktan sonra başına gelmedik kalan Aslan, stüdyoda yerini aldı. Peki, Esra Erol'da Ramazan Aslan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV'de yayınlandığı günden bu yana milyonlara ulaşan ve her bölümüyle gündeme damga vuran Esra Erol'da haftanın üçüncü programıyla seyircilerin karşısına çıktı. Ekrana geldiği saatlerde reyting zirvesine oynayan ve işlediği dosyalar manşetlere taşınan başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinin yayını yine ilgiyle izlenmeye başlandı. İlk konuk Ramazan Bey'di. Çorlu'da yaşayan Ramazan Aslan, mahalle muhtarı vasıtasıyla tanıştığı Mine Demirci tarafından başına gelmeyen kalmadı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Ramazan Aslan kimdir?

Esra Erol'da programının bugün yayınlanan bölümüne konuk olan Ramazan Aslan 59 yaşında. Çorlu'da yaşıyor. 34 yıllık evli kaldığı eşinden sonra Mine Demirci ile tanıştı. Mahalle Muhtarı Aydemir Taşdemir vasıtasıyla evlenmeye kadar giden ililşkisinde terk edildi. 3 çocuk sahibi.


Mesajla bitti

ATV ekranlarına konuk olan Ramazan Bey, namaz kıldığı sırada gelen mesajla birlikte her şeyin bittiğini ifade eden  Ramazan Bey, muhtarın kendisine kanala çıkamayacağını söylediğini anlattı. Mine Demirci ile de yüzleşmek isteyen Ramazan Bey, muhtara 5 bin lira, 10 bin lira da kendisinin borcunu ödemesi ve takı olarak da 5 bin lira olmak üzere 20 bin lira ödeme yaptığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.