Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? İsa ve Göknur Gürsu'nun çocuğu kimden

Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? İsa ve Göknur Gürsu'nun çocuğu kimden
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da bir dosyayı daha açmış, İsa ve Göknur Gürsu'nun evliliklerindeki sorunu ele almıştı. İsa Bey eşinden doğan çocuğun kimden olduğunu merak ediyordu ve DNA testi istemişti. Peki, Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? İsa ve Göknur Gürsu'nun çocukları kimden? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Her bölümüyle Türkiye'de milyonları ekran karşısına kilitleyen ve işlediği dosyalarla adından söz ettiren Esra Erol'da yepyeni bir haftaya daha başladı. Güzel sunucu Esra Erol bir süredir işlediği dosyalardan İsa Gürsu ile Göknur Gürsu'nun arasındaki ilişkide yaşanan sorunlar sebebiyle çifti yine stüdyoda ağırladı. Son olarak İsa Bey DNA testi istemişti ve örnekler alındı. Ardından da DNA t esti gerçekleştirildi. Peki, Esra Erol'da DNA sonucu açıklandı mı? İsa ve Göknur Gürsu'nun çocukları kimden? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Esra Erol'da  İsa ve Göknur Gürsu DNA sonucu açıklandı mı?

Hafta içi yayınlanan bölümleri ile yıllardır izlenme rekorları kıran ve ATV'yi taşıyan yaupımlardan biri olan Esra Erol'da bugün bir DNA sonucu daha açıklanacak. İsa, 2 yaşındaki çocuğu için Göknur'dan DNA testi istedi. Esra Erol DNA sonucunu açıkladığı takdirde tüm detaylar buraya eklenecektir.


esra erol'da isa ve göknur gürsu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.