Esra Erol'da Gamze Korkmaz kimdir ve nerede? Şeker hastası genç kız 23 Haziran'dan bu yana kayıp

Esra Erol'da Gamze Korkmaz kimdir ve nerede? Şeker hastası genç kız 23 Haziran'dan bu yana kayıp
Türkiye'nin en çok izlenen öğle sonrasındaki programı olan Esra Erol'da bugün yepyeni bir sezona daha merhaba dedi. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibinin yeni sezonda ağırladığı ilk isim ise Şehri Hanım ile eşi oldu. Kızları Gamze Korkmaz'ın bulunması için yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Gamze Korkmaz kimdir ve nerede? Şeker hastası genç kız 23 Haziran'dan bu yana kayıp... İşte detaylar...

Yıllardır ATV ekranlarında hayata dair konuları ele alan ve dosyalarıyla ülke gündemine damga vurmayı sürdüren Esra Erol'da yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya başladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle çok daha coşkulu ve gururlu bir güne tanıklık edilen programda yaşanacaklar da merak konusuydu ve araştırmalar gerçekleştirilerek yayına dair bilgiler toplanmak isteniyor. Sezonun ilk konusu ise Gamze Korkmaz oldu. Peki, Esra Erol'da Gamze Korkmaz kimdir ve nerede? Şeker hastası genç kız 23 Haziran'dan bu yana kayıptı. Esra Erol ve ekibi onun için harekete geçti ve dosyayı açtı.


Gamze Korkmaz kimdir?

Annesi ve babasının yeni sezondaki ilk konukları olduğu Esra Erol'da programında haber alınamadığı bildirilen Gazme Korkmaz 20 yaşında. Şeker hastası olan genç kızın nerede olduğu merak ediliyordu. Halil Bey ve Şehri Hanım çocuklarının nerede olduğunun bulunması için Esra Erol'dan yardım istedi. Acılı anne uzun süredir bulamadıkları kızlarının daha önce de kaybolduğunu, bir evlilik geçirdiğini ve boşandığını anlattı.

Gamze Korkmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.