Esra Erol'da Göknur Gürsu kimdir? İsa Gürsu ile neden ayrıldı

Esra Erol'da Göknur Gürsu kimdir? İsa Gürsu ile neden ayrıldı
Öğle saatlerini akşama bağlayan anlarda Türkiye'nin umudu haline gelen ve yüz binlerce kişiyi de ekran karşısına kilitleyen Esra Erol'da yeni bölümüyle yine ATV'deki yerini aldı. Birbirinden önemli dosyaların ele alındığı ve çarpıcı konuların ülke gündemine taşındığı perşembe günündeki konuklardan biri de Göknur Gürsu'ydu. Peki, Esra Erol'da Göknur Gürsu kimdir? Eşi İsa Gürsu ile ne yaşadı ve neden ayrı düştüler? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Göknur Gürsu ve İsa Gürsu kimdir? sorusu günün cevabı en çok araştırılan konularından biri haline geldi. Hafta içi her gün yayınlanan bölümleriyle seyircilerinin karşısına çıkıp halkın umudu olan Esra Erol'da birçok faili meçhul cinayeti, soru işareti bulunan olayları, kayıpları ve aldatmaları işlemeyi sürdüren başarılı sunucu Esra Erol, ekipteki muhabir arkadaşları ve kamera arkasındaki yapım kadrosuyla birlikte yine olayları çözüme kavuşturma çalışacak. Günün konuklarından biri de Göknur Gürsu ve İsa Gürsu çifti oldu ve iki gündür işlenen dosyaya devam edildi. Detaylar haberimizde yer alıyor.


Göknur Gürsu kimdir?

Bugün ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının konuğu olan Göknur Gürsu, 11 yıllık eşi İsa Gürsu ile yaşadığı evden çocuklarını da alarak kaçmıştı. İsa Bey'in yanında bir de yanına gittiği Yunus Bey de stüdyoydaki yerini aldı. Bu evlilikte Göknur Gürsu'nun yaptığı fedakarlıklar ve yaşadıkları ele alındı. Esra Erol da dosyayı açarak çözüme kavuşturabilmek adına kolları sıvadı.


Esra Erol'da Göknur Gürsu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.