Esra Erol'da karısından dayak yiyen Hüseyin Ardıç kimdir? Sema Ardıç geri dönecek mi

Esra Erol'da karısından dayak yiyen Hüseyin Ardıç kimdir? Sema Ardıç geri dönecek mi
Türkiye'nin en çok izlenen gündüz programı olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan Esra Erol günün ilk konuğunu ağırladı ve Hüseyin Ardıç, dayak yediği ve kendisini öldürmeye teşebbüste bulunduğu Sema Ardıç'ın geri dönmesini istedi. Peki, Esra Erol'da karısından dayak yiyen Hüseyin Ardıç kimdir? Sema Ardıç geri dönecek mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz programı olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir hafta daha sona eriyor. Birbirinden çarpıcı konuları ele alan Esra Erol  günün ilk konuğunu ağırladı ve Hüseyin Ardıç, dayak yediği ve kendisini öldürmeye teşebbüste bulunduğu Sema Ardıç'ın geri dönmesini istedi. Peki, Esra Erol'da karısından dayak yiyen Hüseyin Ardıç kimdir? Sema Ardıç geri dönecek mi? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hüseyin Ardıç kimdir?

Zonguldak Kozlu'da yaşayan Hüseyin Ardıç, 24 yaşında. Markette reyon görevlisi olarak çalışıyordu. Evlendikten sonra kapanan eşi Sema Ardıç 6 aylık hamile. Hüseyin Bey kendisinden şiddet gördüğü ve dayak yediği eşi Sema'nın öldürneye teşebbüste bulunduğunu da öne sürdü. Ev işlerini yapmayan Sema Hanım'ın yerine ev düzenini de kendisinin gerçekleştirdiğini anlattı.


Hüseyin Ardıç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.