Esra Erol'da Melissa Gezerler ve Alibey Gezerler kimdir? Hakan Ulus yayında!

Esra Erol'da Melissa Gezerler ve Alibey Gezerler kimdir? Hakan Ulus yayında!
Türkiye'nin ilgiyle izlediği ve ana haber bülteni başlayana kadar geçen sürede herkesi ekran başına kilitleyen Esra Erol'da programının yeni konuğu Hakan Ulus oldu. Kızı Melissa Gezerler'den haber alamadığını ve eşi Alibey Gezerler tarafından öldürülebileceğini dile getiren Hakan Bey sonrasında dosya açıldı. Peki, Esra Erol'da Melissa Gezerler ve Alibey Gezerler kimdir? Detaylar haberimizde.

Esra Erol'da Melissa Gezerler ve Alibey Gezerler kimdir? sorusunu sorarak dünden bu yana arşatırmalarda bulunuyor. Bir kadın cinayetine daha kurban verilmek istemediği kızı için stüydoya gelen Hakan Ulus, ATV ekranlarında kendisinin bulunmasını isteyeren Esra Erol'In kapısını çalmıştı. Güzel sunucu da dosyayı açarak araştırmaları başlatmıştı. Bugünkü yayında ise konu işlenmeye devam edildi. Hakan Ulus, kızı Melisa ile karşı karşıya geldi.



Melissa Gezerler kimdir?

Alibey Gezerler ile babasının onayı olmadan evlenen Melissa Gezerler hakkında geçen ay babası Hakan Ulus'a bilgi sorulduğu dile getirildi. Eski eşi tarafındaki akrabalarından öğrendiği bilgilerle Hakan Ulus, kızının bıçaklandığını ve eşinin de şizofreni olduğunu iddia etti. Kızına ulaşabilmek adına her şeyi denediğini ifade ederek uzun süredir iyi gün görmediğini anlatan Hakan Bey, 2 senedir öğrenmiş olduğu ilişkide son raddenin yaşandığını söyledi.


alibey gezerler melissa gezerler


 

Alibey Gezerler kimdir?

Isparta'ya gelen Melissa ile tanıştıktan sonra kendisini hamile bırakan Alibey Gezerler'in çocuğu Almanya hükümeti tarafından alındı. Şu andaki durumu bilinmeyen çocuğun durumu da merak konusu. Hakan Ulus, Alibey Gezerler'in babası tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.