Esra Erol'da Mualla Atar kimdir? Eşi Hüseyin kardeşinin karısı Pınar Avunduk ile kaçtı! Flaş aile skandalı...

Esra Erol'da Mualla Atar kimdir? Eşi Hüseyin kardeşinin karısı Pınar Avunduk ile kaçtı! Flaş aile skandalı...
Türkiye'nin en çok seyredilen reality programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni haftasına bugün başladı. Birbirinden çarpıcı dosyaların ele alınmaya devam edildiği ilk günde flaş bir konu gündeme getirildi. Mualla Atar'ın eşi Hüseyin Atar, kardeşi ile kaçtı. Peki, Esra Erol'da Mualla Atar kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ATV ekranlarında yayınlanan bölümleri milyonlarca kez izlenen Esra Erol'da yeni haftasına bugün merhaba dedi. Güzel sunucu Esra Erol'un sunumuyla yayınlan programda yine birçok konuya değiniliyor. Haftanın ve günün ilk konuğu ise Mualla Atar oldu. Kendisini stüdyoya getiren ise eşi Hüseyin'di. Eşinin kardeşinin karısı ile kaçtığını söyleyen Mualla Atar yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Mualla Atar kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra Erol'da Mualla Atar kimdir?

Bugün yayınlanan programa gelerek derdini anlatmaya başlayan Mualla Atar; 'Kadının sesi dediniz ben de geldim' ifadelerini kullandı. Yaşananlara karşı adeta feryat eden Mualla Hanım bu konunun çözüme kavuşturulmasını istedi ve Esra Erol'dan yardım talep etti. Olay izleyiciler tarafından da ağzı açık şekilde izlendi.


Esra Erol'da Mualla Atar

Eşi, kardeşinin karısı ile yaşıyor

28 Ağustos'ta eşi Hüseyin'İn evden gittiğini söyleyen Mualla Hanım; 'Kendi kaçıktan 3 ay sonra kardeşimin karısı ile aynı evde yaşıyor. Böyle bir rezillik olabilir mi Esra Hanım? Karşımda el ele kol kola geziyor. Onları takip ettim ve yakaladım. Sabahlara kadar telefonla oynuyordu. Son zamanlarda borç üzerinden beni suçlamaya başladı. Herkesi düşünebilirdim ama kardeşimin eşi hiç aklıma gelmedi. Konduramadım. Gizli bir telefonda 'hayatımın anlamı' yazıyprdu. O numara eşime aitti. Bir gün de pikniğe gittik ve üşüğüdünü söylediği Pınar'a ceketini verdi. Ben de buna bozuldum' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.