Esra Erol'da Tiktok'tan aşkını bulan İlknur Biryan, Ali Biryan'a dönecek mi? - 16 Haziran Çarşamba

Esra Erol'da Tiktok'tan aşkını bulan İlknur Biryan, Ali Biryan'a dönecek mi? - 16 Haziran Çarşamba
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan ATV'de yayınlanan Esra Erol'da haftanın bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birçok çarpıcı dosyanın işlenmeye devam edildiği günde Ali Biryan, eşi İlknur Biryan'ın dönmesini istediğini söylemişti. Peki, Esra Erol'da Tiktok'tan aşkını bulan İlknur Biryan, Ali Biryan'a dönecek mi? Detaylar haberimizde.

ATV'nin sevilerek izlenen programlarından biri olarak öğle saatlerini ana haber bültenlerini bağlayan Esra Erol'da yepyeni bir günle daha izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı sunucu Esra Erol, pazartesi günü ağırladığı Ali Biryan, eşinin Tiktok'ta tanıştığı Eşref Temur'a kaçtığını söylemişti. Dosyayı açan başarılı sunucu yaptığı tespitlerle birlikte yine adından söz ettirmeyi başarmıştı. Peki, Esra Erol'da Tiktok'tan aşkını bulan İlknur Biryan, Ali Biryan'a dönecek mi? Detaylar haberimizde.


İlknur Biryan kimdir?

Eşi Ali Biryan ve 7 çocuğunu geride bırakarak Eşref Temur'a kaçan İlknur Hanım, Türkiye'nin gündemine oturdu. Herkesin ağzını açık bırakan bir ilişkiyi yürüten Biryan, videoları ve onlara eklediği şarkılarıyla iki gündir milyonlarca kişi tarafından konuşuluyor. Samsun'dan Kayseri'ye Eşref Temur'un yanına gitti. Evlatlarını da reddetti!


esra erol'da İlknur Biryan
 

İlknur Biryan Ali Biryan'a dönecek mi?

Yayına katılarak stüdyoda konuşmaya başlayan İlknur Biryan; "Boşanmayı çok söyledim. Şimdi cani anne olarak görülüyorum. Ama neler çektiğimi kimse bilmiyor 24 senede. Eşime çok söyledim çalış diye. Ben çalışırken o yatıyordu. Annem de kendi ailesi de çalışmasını istiyorum. "Bu saatten sonra çalışamam" diyerek reddetti. Keşke 7 çocuk yapmasaydım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.