Esra Erol'da Tuğçe Türkoğlu kimdir? Bayram Er'e kaçtı! Eşi Vedat Türkoğlu onu arıyor

Esra Erol'da Tuğçe Türkoğlu kimdir? Bayram Er'e kaçtı! Eşi Vedat Türkoğlu onu arıyor
ATV'nin reality programı Esra Erol'da haftanın dördüncü günü ile ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele almaya devam eden başarılı sunucu Esra Erol'un ilk konuğu Vedat Türkoğlu oldu ve eşi Tuğçe Hanım'ın bulunması için yaşadıklarını anlattı. Kendisinden yardım isteyenlere bir kez daha umut olmak isteyen Erol dosyayı açtı. Peki, Esra Erol'da Tuğçe Türkoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her gün Türkiye gündemini sarsan kayıplar, kavuşmalar, cinayetler ve daha birçok konu ile birlikte ATV'deki yayınlarını sürdüren Esra Erol yine konuklarını ağırlıyor. Bugün de Tuğçe Türkoğlu dosyası açıldı. Peki, Esra Erol'da Tuğçe Türkoğlu kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Esra Erol'da Vedat Türkoğlu kimdir?

Eşinin Bayram Er'e kaçmasının ardından stüdyoya gelen ve Esra Erol'dan yardım isteyen Vedat Türkoğlu İzmir Çeşme'den katıldı. 2 küçük çocuk sahibi. Ailesini yeniden bir araya gelebilmesi için gözyaşları dökerek yaşadıklarını anlattı.

Esra Erol'da Vedat Türkoğlu


 

Esra Erol'da Tuğçe Türkoğlu kimdir?

Bugün yayınlanan Esra Erol'da programında eşi Vedat Bey tarafından aranan Tuğçe Türkoğlu sosyal medyada tanışıp kendisinden 30 yaş büyük olan Bayram Er'e gitti. Gözü yaşlı bir eş bırakan Tuğçe Hanım için haberi anne ve babası haber verdi. Yurda vermek istemediği çocukları için ailesi Vedat Bey bakıp bakamayacğını sordu. Tiktok videoları ile de adından söz ettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.