Esra Erol'da Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir? Hatice Orhan'ın yanına neden kaçtı

Esra Erol'da Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir? Hatice Orhan'ın yanına neden kaçtı
ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da yine gündeme damga vuran bir dosya ile izleyicilerin karşısına çıktı. Uğur Kara, 15 yıllık eşi Gülcan Kara'nın kaçtığını söyleyip Esra Erol'dan yardım istedi. Peki, Esra Erol'da Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir? Gülcan Kara Hatice Orhan'ın yanına neden kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dün başladığı yeni sezonu ile yeniden seyircileriyle buluşan Esra Erol'da haftanın ikinci günüyle ATV ekranlarındaki yerini aldı. Başarılı sunucu Esra Erol ve ekibi işlemeye başladığı programda yine adından söz ettirmeyi başardı. Ele aldığı konularla günün en çok izlenenleri arasında bulunan programın bugünkü konuklarından biri de Uğur Kara'ydı. Eşinin evden kaçtığını söyledi. Peki, Esra Erol'da Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir? Gülcan Kara Hatice Orhan'ın yanına neden kaçtı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir?

Esra Erol'un programda söz verdiği Uğur Kara, eşinin bulunması için stüdyoda yer aldı. İnşaat işçliği yapan Kara, Gülcan Hanım'ın kızını da alarak Adana'da yaşayan Hatice Orhan'ın yanına kaçtığını anlattı. Çiftin iki çocuğu bulunuyor. Maddi anlamda sıkıntılar yaşadığını, iş durumunu ağır olduğunu ve babasını da ameliyat ettirdiğini söyleyen Uğur Bey, eşinin telefonlarını açmadığını ve çocuğuna da açtırmadığını anlattı. Ayrıca Uğur Kara eşine de boşamma davası açtığını, 60 bin liralık altın ve ortak hesaptan 40 bin lira alındığını belirtti.

Uğur Kara ve Gülcan Kara kimdir?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.