Esra Erol'da Zülalnur Çetin kimdir? Ateşoğlu Dal ve Ayşe Temel zorla alıkoydu mu

Esra Erol'da Zülalnur Çetin kimdir? Ateşoğlu Dal ve Ayşe Temel zorla alıkoydu mu
Türkiye'nin en çok seyredilen gündüz kuşağı programlarından biri olarak ATV'deki yayın hayatına devam eden Esra Erol'da yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Birbirinden çarpıcı konuları ele alarak çözüme kavuşturmaya çalışacak olan başarılı sunucu ve ekibi yine ilgiyle seyredilecek. Günün ilk konusu 20 yaşındaki Zülalnur'un zorla tutulduğu iiddiasıydı. Peki, Esra Erol'da Zülalnur Çetin kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Yıllardır  gündeme oturan konularıyla milyonların karşısına çıkmayı sürdüren Esra Erol'da bugün de seyricileriyle buluşuyor. Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan programda yine sular durulmayacak. Kayıplar, alıkonmalar, ihanetler ve çok daha fazlasının işleneceği günde seyirciler de ekran başına kilitlenecek. Bugünün konuklarından biri de Ferdanur ve Cumali Çetin oldu. Kızlarının bulunmasını istediler. Peki, Peki, Esra Erol'da Zülalnur Çetin kimdir? Detaykar haberimizde yer alıyor. Sizler de konu hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.

 


Zülalnur Çetin kimdir?

Bugün Esra Erol'da programında anne ve babasının stüdyoya gelerek bulunmasını istediği Zülalnur Çetin 19-20 yaşında. İmam Hatip Lisesi mezunu olan genç kız kamu yönetimi bölümünü kazandı ve üniversiteye gidecekti. Annesi Ferdanur ve babası Cumali Çetin'in iddiasına göre Ayşe Temel ve Ateşoğlu Dal, Zülalnur'u zorla alıkoydu.


zülalnur çetin


 

Ateşoğlu Dal ve Ayşe Temel kimdir?

Ferdanur Çetin'in teyzesinin kızı olan Ayşe Temel'in açtığı restoranda çalışmaya başlayan Zülalnur için annesi ve babası daha önce şüphelenmedi. Çalıştığı köfteciden çevrede duydukları ifadeler sonrasında şüphelenen aile, Ateşoğlu'nun bulunmasından dolayı kızlarını orada çalışmasını istemedi. Çetin ailesi, Ateşoğlu Dal ve Ayşe Temel'in şebeke olduğunu öne sürdü.

Aile yaşananları anlattıkları ifadelerde kızlarının orada kaldığı sürede argo kelimelere alıştığını ve sonrasında Ferdanur Hanım'a bıçak çektiğini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.