Esra Erol'dan 'Uyuma' uygulamasına destek

Esra Erol'dan 'Uyuma' uygulamasına destek
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından birine imza atan ve başarılarıyla milyonları ekran başına kilitleyen Esra Erol, İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Uyuma aplikasyonuna destek verdi. Uyuşturucu maddelere karşı verilen savaşa katkıda bulunmak isteyenlerin en hızlı yoldan ihbarda bulunabilecekleri uygulama hem tanıtıldı hem de nasıl kullanılacağı adım adım gösterildi. Kuki isimli eğitimli bir köpek de canlı yayında saklanan yasaklı maddeyi buldu.

Uyuşturucu ile mücadele için Esra Erol'da programına katılan İstanbul Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, UYUMA uygulamasını anlattı ve narkotik köpeği “Kuki” ile yasaklı madde araması yapıldı.

Esra Erol, canlı yayında UYUMA uygulamasını anlattı ve sözlerine şöyle devam etti. “Lütfen sizlerde çevrenizde olan böyle bir durumda sessiz kalmayın! İhbarcı olun. Uyuma uygulamasını telefonunuza indirin. Tek telefon numarası ve ihbarınızla çok kişinin hayatı değişebilir. ”  Uyuma aplikasyonu ile anında müdahale edildiğini ve uygulamayı herkesin indirmesinde fayda olduğunu söyledi.

Öte yandan narkotik köpeği “Kuki” Esra Erol’un stüdyosuna yerleştirilen yasaklı maddeyi buldu.


UYUMA uygulamasını iOS ve Android tabanlı cihazlarınız için Apple Store ve Google Play'den indirebilirsiniz.


esra erol uyuma uygulaması

esra erol uyuma uygulaması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.