Eva Murati kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Eva Murati kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Tatilini yapmak üzere Antalya'ya gelen Eva Murati, Antalyaspor formasını da giyerek gündeme oturdu. Ülkesi Arnavutluk'ta çok sevilen ve Şampiyonlar Ligi programı da sunan güzel sunucu hakkında birçok araştırma yapılıyor. Peki, Eva Murati kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Futbol dünyasında güzelliği ile dikkat çeken sunuculara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Arnavut sunucu Eva Murati de ülkesinde Şampiyonlar Ligi ile ilgili bilgiler verip son haberleri aktardığı programında oldukça fazla ilgi görüyor ve sosyal medyada takip ediliyor. Meşin yuvarlağı sevenler tarafından her geçen gün daha da fazla popüler hale getirilen Murati son olarak Antalya'da tatile geldi. Ardından da Antalyaspor formasını giydi. Peki, Eva Murati kimdir? Kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Eva Murati kimdir?

25 Mayıs 1995 tarihinde doğan Eva Murati 26 yaşındadır. Kariyerine çocukuk döneminde başladı ve 15 yaşından itibaren birçok reklam ve modellik projeleri ile adından duyurdu. 2013 yılında Antilope adındaki ilk televizyon programını sundu. Krasta Duartrokitje ile Agon Channel'da sunuculuk yaptı. Halen Tring Sport'ta Studio UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Haftası'nı sunuyor. Murati, 2013'te The Outlaw filminde rol aldı. Ardından 2017'de Ti mund të më quash Xhon'da rol aldı. 2016 yılında Skanderbeg dizisinde oynadı. En son projesi ise Familja Kuqezi. Instagram hesabı da @eva_Murati'dir.

Eva Murati

Eva Murati

Eva Murati

Eva Murati

Eva Murati

Eva Murati


 

Eva Murati filmleri

Tıl Yapım Rolü Notes
2013 The Outlaw Arjeta Short
2016 Eksod Juna Art Project
2017 You Can Call Me John Alba Basha

Eva Murati televizyon programları

Yıl Yapım (program)
2013-2014 Antilope
Duartrokitje
2015 Kokrrat
2016 Finding Miss Universe
Skanderbeg
VIP Zone
2017–şu an Studio Champions League
Sports Week
2018 Kangur Tv Show
2019–şu an Familja Kuqezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.