EXXEN Konuşanlar 24. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 24 bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 24. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 24 bölüm Youtube tek parça full izle
Youtube platformunda elde ettiği izlenme oranlarıyla izleyenleri ekran karşısına kilitleyen ve milyonlarca kez seyredilen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve katılımcıların anılarıyla renklenen gösteri bir saate yakın zaman diliminde eğlenceli anlar sunacak. Kahkaha tufanına dönüşecek program şimdiden sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. EXXEN Konuşanlar 24. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de yayınlandı. Salı paylaşılan özet bölümünün ardından perşembe 15.00'te de gösteriden bir gün önce yayınlanan shot görüntüleri izleyicilerin karşısına çıktı. Beş dakikalık kısa bir video ile dahi seyredenleri güldürmeyi başaran programda katılımcılar da anılarıyla birlikte gülmenizi sağlayacak. Her  hafta milyonlara ulaşan ve rakiplerine büyük fark atan yapımın yeni bölümü için sabırsız bekleyiş var. Cuma günlerinde sabaha karşı yayınlanan ve yine khakaha tufanına sahne olacak Konuşanlar ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 24. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 24. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.


 

Konuşanlar'da neler oldu?

Bu haftanın en çok izlenenleri arasında yer alan ve yine adını listenin en üst sıralarına yazdıran Konuşanlar'da bir kadın katılımcı baba parası yediğini söyledi. Bir başka izleyici de otobüs içerisine gece kulübü yapmak istediğini anlattı. 200 kişi ile aldatıldığını idda eden katılımcının anısı herkesi güldürdü. En dikkat çeken anılardan biri de çamaşır makinesim izlemeyi seven izleyicinin anlattıklarıydı.


konuşanlar canan


 


Konuşanlar 2. sezon 24. bölüm SHOT izle

Tunca sevgilisi Selin Alp'e evlilik teklifinde bulunmuştu ancak yüzük takamamıştı. Teklif kabul edilmişti. Bu romantik anların ardından gösteri tüm hızı ile sürdü. Bir avukat aldatıldığı son ilişkisini anlattı ve yalnızlıktan keyif aldığını dile getirdi. Aynı kişinin hastanede yaşadığı bir anı ise herkesi gülme krizine soktu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.