EXXEN Konuşanlar 25. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 25. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 25. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 25. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın 2. sezondaki 25. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Salı fragmanı yayınlanan gösterinin bugün de yayından bir gün önceki shot görüntüleri paylaşıldı. Birbirinden komik anıların ve anların anlatıldığı bir saatlik program yine ilgiyle izlenecek. Seyirciler de araştırmalara başladı. EXXEN Konuşanlar 25. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Acun Ilıcalı'nın Türkiye'deki en yeni dijital platformu olarak yayın hayatına başlattığı EXXEN'de yer aldığı günden bu yana 40 milyondan fazla izlenen Konuşanlar yeni bölümüyle yerini aldı.Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden komik izleyicilerin katılımıyla kahkaha tufanına dönüşen gösteri yine herkesi televizyon ekranı ya da farklı mobil cihazların karşısına kilitleyecek. Her anı gülme garantili ve bol coşkulu program yine ilgiyle seyredilmek isteniyor. Bunun için de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Cuma günlerinde sabaha karşı yayınlanan ve yine izleyicileri gülme krizine sokacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümüne dair bilgiler haberimizde yer alıyor.. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 24. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri bu sayfada okunabilmektedir. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 25. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

Bu haftanın en çok izlenenleri arasında yer alan ve yine adını listenin en üst sıralarına yazdıran Konuşanlar'da bir Zeyneb, annesi ve babasının tanışma hikayesini anneannesi üzerinden anlatınca herkes güldü. İslami evlilik sitesinde babasının önce aneannaesi ile tanıştığını söyleyen Zeyneb'in bu hikayesi her geçen an daha da komik bir hal aldı. Anneannesi, annesini babasıyla tanıştırmak için öneride bulunmuş. Ardından da tanışıp evlenmişler. Bir konuşan da çamaşır makinesi izlemeyi çok sevdiğini anlattı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.