EXXEN Konuşanlar 27. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 27. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Birbirinden komik anlara sahne olacak anıların anlatıldığı gösteri herkesi güldürmeye devam edecek. Hasan Can Kaya'nın sunumunu gerçekleştirdiği bölüm şimdiden sabırsızlıkla izlenmek isteniyor. Her ay ortalama 7-8 milyon kişinin seyrettiği gösterinin özetinde bile yeni bölüm için büyük bir sabırsızlık var. EXXEN Konuşanlar 27. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirl

Youtube'da yayınlanmaya başladıktan sonra milyonlara ulaşmaya devam eden Konuşanlar'da yeni bir hafta daha sabırsızlıkla bekleniyor. Birbirinden komik anlara sahne olan progrmada katılımcılar da anlattıkları anılarla birlikte herkes tarafından ilgiyle izleniyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla renkli bir saat geçiren izleyiciler her an gülmeye hazır. Doğaçlama gelişen formatı ve benzersiz konseptiyle bol coşkulu program yine ilgiyle seyredilmek isteniyor. Bunun için de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Cuma günlerinde sabaha karşı yayınlanan ve yine izleyicileri gülme krizine sokacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümüne dair bilgiler haberimizde yer alıyor.. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri bu sayfada okunabilmektedir. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'da geçen hafta Semanur Kazan, anlattığı hikayesi ile herkesi güldürdü. Yaşadığı rahatsızlığın tedavisi için gittiği hastanede kendisine verilen giysi sebebiyle zor durumda kaldığını anlattı. Ayrıca Temizlik Benim İşim'in birincilerinden Öykü YIlmaz programa katılarak anlattıklarıyla herkesi güldürmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.