EXXEN Konuşanlar 28. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 28. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olmaya devam eden Konuşanlar'ın yepyeni bir bölümü daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden komik anların yaşandığı ve izleyenlerin ekran karşısına kilitlendiği gösteride bu hafta da gülme garantili bir saat sizleri bekliyor. Hasan Can Kaya'nın sunduğu, katılımcıların ve izleyicilerin de ortaklık ettiği programın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. EXXEN Konuşanlar 28. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyo

Youtube'da on milyonlarca kez izlenen ve ardından da EXXEN'e transfer olan  Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Konukların ağırlandığı, konuşanların anılarını anlattığı, katılımcıların da söyledikleriyle reklenen talk show yine sabırsızlıkla bekleniyor. Son bölümün fırınalar yarattığı hafta ile girlikte gözler 2 Temmuz Cuma gününe çevrildi. Salı fragmanı, perşembe ise SHOT görüntüleri paylaşılan gösteri yine coşkuyla seyredilelcek. Sunucu Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla interaktif bir gösteriye imza attığı yayın, platformdaki yerini alıyor. Her cuma saatlerinde Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 28. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'da geçen hafta Survivor yarışmacılarından bazıları salondaki yerini aldı. Sema ve Nagihan'ın anlattıkları gündeme oturmuştu. Fatma'nın hem Nagihan hem de cinsel ilişkilere dair sözleri dikkat çekmişti. Bunun yanı sıra Osman Yüksel de tavırları, cevapları, yaşadıkları ve Hasan Can Kaya'nın tiye almasıyla bir haftadır en çok konuşulanlar arasında yer almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.