EXXEN Konuşanlar 29. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 29. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar yepyeni bir bölümle daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın ilgiyle seyredilen ve "güldükçe çoğalıyoruz" sloganı ile her geçen gün daha da fazla kişiye ulaştığı talk show EXXEN'deki yerini aldı. İzleyiciler de bir an önce yeni bölümü seyretmek istiyor. EXXEN Konuşanlar 29. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Youtube'da elde ettiği başarıyla birlikte adını on milyonlarca kişiye ulaşmayı başaran Konuşanlar'da yepyeni bir bölüm daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. EXXEN'de de kitlesini giderek artıran ve her anıyla gülmekten kırıp geçiren yapımda yine dopdolu bir saat ekranlardaki yerini alacak. Konuk ettiği misafirleri ve salondaki seyircileriyle adından söz ettirecek olan talk showun bir de konuğu var. Türkiye'nin en önemli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural bu hafta başından geçen komik hikayeleri anlatacak ve kendisine gelen soruları yanıtlayacak. Stand upçı Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla interaktif bir gösteriye imza attığı yayın, platformdaki yerini alıyor. Her cuma saatlerinde Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 29. bölüm fragmanı ve SHOT Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 29. bölüm shot yayını ne zaman?

Gösterinin rutini haline gelen fragman ve shot paylaşımları için izleyiciler araştırmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Konuşanlar'ın 5 dakikaya yakın süre ile yeni bölümünden kesitlerinin sunulduğu yayın için herkes Youtube'da hazır bekliyor. Bilindiği gibi EXXEN'de yayınlanan yeni bölümlerin yanısıra bu iki paylaşım Youtube'da yapılıyor. Shot yayın perşembe günleri 15.00'te yayınlanıyor.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'da geçen hafta da bomba gibiydi. Konuklar arasından seçilen konuşan katılımcılar sahnede herkesi güldürmeyi başardı. Uzaylılarla bir gece geçirmek isteyen Arza'nın hikayesi ve isminin anlamı kahkahalarla karşılandı. Ardından herkesle evlenip tüm gelinlikleri giymek isteyen bir konuşan vardı. Matematikçi bir konuşan da hoşuna giden birk adının en sevdiği eşya olmak istediğini dile getirdi.  İnsan eti yemek isteyen bir kişi de dikkat çekti. Hepsi ve daha fazlası Konuşanlar'ın yeni bölümünde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.