EXXEN Konuşanlar 33. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 33. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 33. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 33. bölüm Youtube tek parça full izle
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla EXXEN'de yer almaya devam eden ve yeni bölümüyle 17 Eylül 2021 Cuma tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Konuşanlar'da kahkaha yine son hızıyla sürecek. Birbirinden komik anların yaşanacağı gösteride izleyenler ekran karşısına kilitlenecek. Dopdolu 1 saatlik şova tanıklık etmek isteyenler bu anları izleyebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 33. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

EXXEN'e transfer olduktan sonra da milyonları ekran başına kilitleyen ve platformun sahibi Acun Ilıcalı tarafından da oldukça beğenildiği açıklanan Konuşanlar her hafta cuma günü izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Birbirinden komik konukların anlattıklarıyla dopdolu 1 saat geçiren konuklar ve onları izleyen seyirciler kahkaha tufanınıa dönüşen gösteriyi ilgiyle seyrediyor. Acun Ilıcalı'nın platformuna transfer ettiği en sükseli proje olarak dikkat çeken Konuşanlar'ın yeni bölümü 17 Eylül Cuma 00:00'da yayınlanacak. Günün ilk anlarında  Acun Ilıcalı'nın dijital yayın kanalı EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı sakın kaçırmayın. EXXEN Konuşanlar 33. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 33. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Makine teknikeri bir konuşan demirden üretim yaptığını ve Hasan Can Kaya'yı da bu şekilde yapabilecğeini anlattı. Kaya da buna; "Ben istemem. Zaten demiriz" yanıtını verdi. Bu cevap salondakileri epeyce güldürdü. Pavyona gitmek isteyen bir konuşan ise gittiğinde hayal kırıklığı yaşadığını anlattı. Sahnedeki konuşanlardan biri de kadınların erkekleri ilişkide odak noktasına almasına anlam veremediğini söyledi. 

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Deniz Ateş Bitnel ve eşi Sİnem Hanım'ın katıldığı programda anlattıkları salondakileri güldürdü ancak Trabzonspor taraftarlarını kızdırdı. Bitnel çocukken Trabzonspor'u tuttuğunu söyleyince eleştirilerin hedefi haline geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.