EXXEN Konuşanlar 35. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 35. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 35. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 35. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar'da 2. sezon tüm hızıyla sürüyor. 1 Ekim 2021 Cuma günü yayınlanacak olan 35. bölüm için seyirciler sabırsız. Herkes birbirinden komik anlara tanıklık etmek ve keyifli bir vakit geçirmek adına araştırmalarda bulunuyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformdaki yerini alacak gösteri ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 35. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerle buluşmaya devam eden Konuşanlar, 2. sezon 35. bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. İlk günden bu yana büyük bir ilgi gören ve milyonlarca kişiye ulaşan talk show rakipsiz yürüyüşünü sürdürüyor. Geride kalan haftada yine birbirinden komik anıların anlatıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların verildiği anlara tanıklık edilmişti. Bu hafta da yine aynı performans devam edecek. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup seyretmenin yollarını öğrenmek istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformdaki yerini alacak gösteri ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 35. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 35. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. İlk konuşan olarak genç bir kadın fantazisi olmadığını ve önüne ne geliyorsa yaşadığını söyledi. Kaya ise "Bu daha büyük bir fantazi gibi görünüyır" yanıtını verince herkes gülme krizine girdi. Bir diğer konuşan ise dünyadaki İrem'leri sevmediğini ve onların olmadığı bir yerde yaşamak istediğini ifade etti. Ünlü komedyen ise "ilk defa isim ırkçısı görüyorum" dedi. Erkek bir konuşan da sevgilisinin 6 ay sonra tercihinin farklı olduğunu anladığını anlattı.

Konuşanlar 2. sezon 35. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.