EXXEN Konuşanlar 37. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 37. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 37. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 37. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olma unvanını sürdüren Konuşanlar'ın yeni bölümü başlıyor. Birbirinden komik konukların yer aldığı stüdyoda anlatılan hikayelerin izleyenleri kırıp geçirdiği stand up için herkes hazır. Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve milyonlarca kişinin seyredebilmek adına araştırmalarda bulunduğu Konuşanlar bu geceden itibaren EXXEN'deki yerini alacak. EXXEN Konuşanlar 37. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın her geçen gün daha da fazla izleyiciye hitap ettiği Konuşanlar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Cuma günlerinde yayınlanan ve izleyenleri gülmekten kırıp geçiren gösteride herkes ekran başına kilitlenecek. Başarısıyla farklı alanlarda da boy gösteren ve ailesiyle de reklamda oynayan Kaya'nın konuğu olanlar yine gülmeye doyacak.  Son bölümde bir kez daha verilen cevaplar herkesi güldürmeyi başarmıştı. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup seyretmenin yollarını öğrenmek istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformdaki yerini alacak gösteri ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 37. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 37. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan uzun süredir görüşmediği eski erkek arkadaşıyla salonda karşılaştığını söyledi. Ardından kahkaha tufanı koptu ve diğer seyirciler tempo tuttu. Diğer bir konuşan da eşinin kendisine romantik davranmasına rağmen memnun olmadığını anlattı.  Yine dopdolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Konuşanlar 2. sezon 36. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.