EXXEN Konuşanlar 38. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 38. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 38. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 38. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden EXXEN'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan ve milyonlarca kişiyi güldürmeyi başaran gösteri yine kahkaha tufanına ev sahipliği yapacak. Konukların anıları, ünlü stand upçının kontraları ve tiye almalarıyla herkesi eğlendirecek olan Konuşanlar'ın yeni bölümü 00.00'dan itibaren EXXEN'deki yerini alacak. Programı izlemek isteyenler de araştırmalara başlayarak kesintisiz bir şekilde seyre

Youtube'da gösterdiği başarıyla adından her geçen gün daha da fazla söz ettiren Konuşanlar, 2. sezondaki yolculuğunu sürdürüyor. Hasan Can Kaya ile sonsuz bir komedinin yaşandığı gösteride bu hafta da yine gülmeye doyacaksınız. 1 saatlik programı izlemek isteyenler için geçmek bilmeyen bir haftalık sürenin ardından özlem bu gece sona erecek. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde yapım EXXEN'deki yerini alacak. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 38. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 38. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Hasan bu işi biliyor! Yine estetikli ve kaşını alan bir konuşana itirafta bulundurmayı başarddı. Salon bu anlarda adeta yıkıldı. Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nden gelen bir izleyici de herkesi güldürdü. Yine dopdolu bir bölüm izleyicileri bekliyor.

Konuşanlar 2. sezon 38. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.