EXXEN Konuşanlar 39. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 39. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 39. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 39. bölüm Youtube tek parça full izle
Transfer olduğu EXXEN'de performansını katlayarak sürdüren Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha izleyicilerle buluşuyor. Haftanın son mesai gününde yayınlanan gösterilerle birlikte seyircilerin karşısına çıkan Hasan Can Kaya 29 Ekim Cuma günü de ilgiyle izlenecek. Sahnedeki konukların cevaplarıyla daha da komik bir hal alacak programı izlemek isteyenler sorgulamalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 38. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan

Youtube'da adını milyonlara duyuran ve Acun Ilıcalı'nın girişimi ile EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olunan programda hem katılımcılar hem de sahneye çıkanlar büyük bir eğlence ile 1 saatlik süre geçiriyor. İzleyiciler de doyumsuz dakikaları kaçırmamak adına araştırmalarda bulunuyor.  EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 39. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 39. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir çift Hasan Can Kaya'nın "Nerede tanıştınız?" sorusuna "Cenazede" yanıtını vermesi herkesi güldürdü. Bir konuşan cinsel ilişkiden haz alma seviyesini kulak emmesi olarak açıkladı. Sahneye çıkan bir konuşan da salonda en yakışıklı kişiyi seçti ve sonrasında yaşanlar salondakiler tarafından meşhur "oooo" sesi ile karşılandı. 

Konuşanlar 2. sezon 39. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.