EXXEN Konuşanlar 40. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 40. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 40. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 40. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisinde yepyeni bir hafta daha başlıyor. Konuşanlar yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve katılımcıların hikayelerinin izleyenleri gülmekten kırıp geçirdiği 1 saatlik program ilgiyle takip edilecek. EXXEN Konuşanlar 40. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Youtube'da milyonlarca kişi tarafından izlenen bölümlerinin ardından EXXEN'de de reyting rekorları kıran Konuşanlar 40. kez platformdaki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programda bu hafta da renkli konuklar anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla birlikte yine seyircilere eğlenceli dakikalar yaşatacak. EXXEN üyelerinin sabırsızlıkla beklediği yeni bölümü izlemek isteyenler internet üzerinde sorgulamalarda bulunup en doğru alternatifleri bulmak istiyor. Dopdolu 1 saatlik şovla platformda yine liderliğe oynayacak Konuşanlar ilgiyle seyredilecek. EXXEN Konuşanlar 40. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 40. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan yanlışlıkla gittiği düğünde halay çektiğini ve durumu anladığında 3-4 saat geçtiğini söyledi. Hikaye herkesi güldürdü.  Kızlarla tek temas kurabilmenin yolunu pavyon kurmaktan geçtiğini söyleyen genç de salonu ayağa kaldırdı. Bir konuşmacı da yanlışıkla arabasına bindiği kişi ile 1.5 sene ilişki yaşadığını, sevgilisinden ayrıldıktan sonra da kredi kartından 25 bin lira harcama yaptığını söyledi.

Konuşanlar 2. sezon 40. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.