EXXEN Konuşanlar 46. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 46. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 46. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 46. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 46. bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla milyonları EXXEN'e kilitleyecek olan program yine ilgiyle izlenecek. Her anında yaşanacak eğlenceli anlar için herkes araştırmalarda bulunuyor ve gülmek istiyor. EXXEN Konuşanlar 46. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Milyonlaca kişinin ilgiyle seyrettiği Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik konukların Hasan Can Kaya eşliğinde komik anlara imza atacağı gösteriyi izlemek isteyenler her zamanki gibi araştırmalarda bulunuyor. Tek parça, full, Youtube ve EXXEN izle alternatiflerinin sorgulandığı günde gösteriye dair tüm detaylar burada bulunmaktadır. EXXEN Konuşanlar 46. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Konuşanlar 2. sezon 46. bölümde neler yaşanacak?

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bu hafta Somer Somer Sivrioğlu'nun katılacağı programda bir konuşanın erkek arkadaşını boyu sebebiyle sevmesi ünlü komedyen tarafından tiye alındı. Geçen haftaki bir konuşana annesi ve babası sebebiyle söylediği ifadeler tartışma konusu olan Hasan Can Kaya bu hafta da adından sözettirecek gibi duruyor. Dilara oyunculuk yaptığını ve filmin henüz yayınlanmadığını dile getirdi. Başarılı komedyen bu konuda da esprilerini ihmal etmedi.

Konuşanlar 2. sezon 46. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.