EXXEN Konuşanlar 47. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 47. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 47. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 47. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha ekranlara geliyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programın yeni gününde yaşanacaklar da merak konusu. EXXEN'de 24 Aralık 2021 Cuma tarihinde yerini alan ve yine milyonları televizyon başına kilitleyen yapım hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunuyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz. EXXEN Konuşanlar 47. bölüm izle seçenekleri haberimizde

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekranları başına kilitleyen Konuşanlar'da yepyeni bir gün daha başlıyor. Yeni haftada yayınlanacak olan bölümde yaşanılacaklar da merak konusu. Her anında komedi tufanı yaşanan gösteriyi izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Bir saatlik sürede salonda konuk olanların anlattıkları ve Hsaan Can Kaya'nın da sunumu herkesi ekran başına kilitleyecek. EXXEN Konuşanlar 47. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Konuşanlar 2. sezon 47. bölümde neler yaşanacak?

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bu hafta Somer Somer Sivrioğlu'nun katılacağı programda bir konuşanın erkek arkadaşını boyu sebebiyle sevmesi ünlü komedyen tarafından tiye alındı. Geçen haftaki bir konuşana annesi ve babası sebebiyle söylediği ifadeler tartışma konusu olan Hasan Can Kaya bu hafta da adından sözettirecek gibi duruyor. Dilara oyunculuk yaptığını ve filmin henüz yayınlanmadığını dile getirdi. Başarılı komedyen bu konuda da esprilerini ihmal etmedi.

Konuşanlar 2. sezon 47. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.