EXXEN Konuşanlar 48. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 48. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 48. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 48. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'da yılın son bölümü EXXEN'deki yerini alacak. 31 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanacak olan programın yeni bölümünde yaşanacak heyecan sabırsızlıkla bekleniyor. Hasan Can Kaya ve konuklarının unutulmaz bir yıl sonu geçirdiği gösteriyi izlemeye hazır mısınız? İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz. EXXEN Konuşanlar 48. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yayınlandığı bölümlerle adından söz ettirmeyi sürdüren Konuşanlar'da 2021 yılı sona eriyor. Birbirinden lomik anlara sahne olan programın 31 Aralık Cuma günü yayınlanan yeni bölümünde de kahjahta tufanı yaşanacak. 2022'yi gülerek karşılamak isteyenlerin adresi olacak gösteri  1 saatlik bir şölene ev sahipliği yapacak. EXXEN Konuşanlar 48. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 48. bölümde neler yaşanacak?

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Salona gelen izleyicilerin yanı sıra televizyon başına geçen izleyicilerin ilgiyle seyredeceği bölümde her konuşan adayının vereceği cevap sizleri gülmekten kırıp geçirecek.

Konuşanlar 2. sezon 47. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.