EXXEN Konuşanlar 50. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 50. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 50. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 50. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın 50. bölümü 14 Ocak 2022 Cuma günü EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan programda katılımcılar kadar sahneye çıkan isimlerin herkesi güldüren anıları ilgiyle izlenecek. Her anı komediye açık ve verilecek cevaplara göre daha da renklenecek 1 saatlik zaman su gibi akıp gidecek. Hasan Can Kaya ve konuklarının unutulmaz bir bölüm geçirdiği gösteriyi izlemeye hazır mısınız? İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konu

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Konuşanlar'ın 2. sezon 50. bölümü platforma ekleniyor. Milyonları peşinden sürükleyen ve her anında kahakah tufanına sahne olan gösteride bu hafta da gülmeye doyamayacaksınız. Katılımcıların anlattıkları hikayeleriyle salonu gülmekten kırıp geçecek. Ayrıca sahneye çıkacaklar da sorulara verecekleri cevaplarla ayrı bir renk katıp eğlence sunacak. EXXEN Konuşanlar 50. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Konuşanlar 2. sezon 50. bölümde neler yaşanacak?

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan eşi ile birlikte katıldıkları dans dersinde gördükleri bir figürü evde denemek isteyince farklı sonuçlandığını söyledi. Eşinin birkaç yere çarptığını söyleyen konuşana Kaya'nın verdiği cevap herkesi güldürdü. Bir diğer konuşan da üstsüz maç izlemeyi çok sevdiğini anlattı. İki kez aldatılıp üçüncü kez kız arkadaşını bekleyeceğini söyleyen bir konuşan salonu adeta yıktı.

Konuşanlar 2. sezon 50. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 


 

Konuşanlar 2. sezon 50. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.