EXXEN Konuşanlar 52. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 52. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmaya devam eden Konuşanlar'ın yeni bölümü 28 Ocak 2022 Cuma tarihinde izleyicilerin karşısına çıkıyor. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve seyircileriyle birlikte komik anlara tanık olunan talk showda yaşanacaklar da herkesi sabırsızlandırıyor. Kahkaha dolu bir saat geçirmek isteyen internet kullanıcıları araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Youtube'daki performansıyla milyonlara ulaşan ve ardından da EXXEN'e transfer olan Konuşanlar'ın 2. sezondaki 52. bölümü izleyicilerle buluşuyor. Her haftanın cuma gününde yayınlanan program 28 Ocak 2022 tarihinde platforma ekleniyor. Dopdolu bir saate tanıklık etmek isteyen seyirciler de gülebilmek ve eğlenceli anlar geçirmek adına araştırmalarda bulunuyor. Hasan Can Kaya ve konuklarının imza atacağı kahkaha dolu programı kaçırmak istemiyorsanız tüm detaylar sizlerle. EXXEN Konuşanlar 52. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.

Konuşanlar 2. sezon 52. bölümde neler yaşanacak?

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan sevgilisinin kendisini sevgilisi ile tanıştırdığını ama bunu anlamadığını söyledi. Yurt dışından gelen bir konuşan da kendisine çok iyi Türkçe konuştuğunu söylediğinde çok mutlu olduğunu anlattı. Sahneye çıkan isimlerden birinin eşi araması kahkaha dolu anları da beraberinde getirdi.

Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 


 

Konuşanlar 2. sezon 52. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.