EXXEN Konuşanlar 53. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 53 bölüm Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar 53. bölüm izle | Konuşanlar 2. sezon 53 bölüm Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterilerinden biri olmaya devam eden Konuşanlar, 2. sezon 53. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 4 Şubat 2022 Cuma günü EXXEN'e eklenecek olan yapım yeni haftada da güldürmeyi sürdürecek. Her anı kahkaha dolu 1 saatlik programı izlemek isteyenler sorgulamalarda bulunuyor. EXXEN Konuşanlar 2. sezon 53. bölüm Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konuklarıyla her hafta seyircileri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'deki yerini alıyor. Her hafta milyonlarca kişi tarafından seyredilen gösteri yine dopdolu anlara sahne olacak. Başarılı komedyen sahnede ve Pera'da ağırladığı misafirleriyle hem salondakileri hem de ekranları başındaki hayranlarını gülmeye doyuracak. Konuşanlar'ı izlemek isteyenler de internet üzerinde sorgulamalarda bulunarak bir an önce yeni bölümü seyretmek için sabırsız. EXXEN Konuşanlar 53. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir, konuşan olarak sahneye çıkan isimleri değerlendirebilirsiniz.  İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar 2. sezon 53. bölümde neler yaşanacak?

Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın konuklarıyla birlikte seyircilerin karşısına çıktığı Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha EXXEN'de olacak. Bir konuşan uçakta ilişkiye girme fantazisi olduğunu söyleyince herkes güldü. Amerikalı bir sevgilisi olan konuşan da Hasan Can Kaya'yı izlettiğini ancak küfürlerin hepsinin çevrilmediğini dile getirdi. 

Konuşanlar 2. sezon 53. bölüm


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'ın son bölümünde yine izleyenler gülmeye doydu. Sevgilisi tarafından babasının hemşerisi ile aldatılan Ayşe anlattıkları ile herkesi güldürdü. Hasan Can Kaya'nın estetik konusundaki yeteneğini Duygu Yiğit üzerinde yine göstermesi çok konuşuldu. 


 

Konuşanlar 2. sezon 53. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.