EXXEN Konuşanlar Survivor izle | Konuşanlar Survivor Youtube tek parça full izle

EXXEN Konuşanlar Survivor izle | Konuşanlar Survivor Youtube tek parça full izle
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlandı. Birbirinden komik anların yaşandığı gösteri yine ilgiyle izlenecek. Bu hafta özel bir yayınla seyircilerin karşısına çıkan Konuşanlar'da Survivor yarışmacıları konuktu. EXXEN Konuşanlar Survivor izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve milyonlarca kişi tarafından izlenen Survivor'da yepyeni bir hafta daha ekranlara geldi. Geride kalan 26 bölümün ardından dün yenmisi bekleniyordu ancak yayınlanmadı. Hem özet hem de shot bölümünün paylaşılmamasından sonra izleyiciler yeni bölümün ne zaman ekranlara taşınacağını merak ediyordu ve Konuşanlar bomba gibi bir programla geldi. Acun Ilıcalı tarafından satın alınan gösteride konuklar bu hafta Survivor yarışmacıları oldu. Başarılı televizyoncunun güvendiği ve milyonlarca kişiye ulaştırdığı yarışmada yer alan isimlerdne bazıları bir saatlik sürede anıları ve cevaplarrıyla izleyenleri güldürmeyi başardı. EXXEN Konuşanlar Survivor izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.


 

Konuşanlar Survivor izle

Yeni bölümünün yayınlanmamasıyla önce üzen sonra ise Survivor kadrosuyla şaşırtan Konuşanlar'ın yine çok konuşulacak. Birbirinden önemli yarışmacıların katılımı ile gerçekleştirilen gösteride milyonlarca hayran tarafından desteklennen isimler hem Hasan Can Kaya'nın sorularına yanıt verdi hem anılar anlattı hem de izleyenleri güldürdü. Dolu dolu bir saatin yaşandığı gösteriyi EXXEN.com üzerinden seyredebilirsiniz.

hasan can kaya


 

Konuşanlar'da neler oldu?

EXXEN'in en popüler yapımı olmaya devam eden Konuşanlar'da geçen hafta Semanur Kazan, anlattığı hikayesi ile herkesi güldürdü. Yaşadığı rahatsızlığın tedavisi için gittiği hastanede kendisine verilen giysi sebebiyle zor durumda kaldığını anlattı. Ayrıca Temizlik Benim İşim'in birincilerinden Öykü YIlmaz programa katılarak anlattıklarıyla herkesi güldürmeyi başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.