EXXEN Leyla ile Mecnun 2. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 2. bölüm full ve tek parça izle
Yıllarca yayınlandığı TRT'de adeta bir efsane haline gelen Leyla ile Mecnun seneler sonra EXXEN ile yeniden seyircilerinin karşısına çıkmış ve ilk bölümü yayınlanmıştı. Yeniden başlayan yayın hayatında bugün 2. bölümü EXXEN'deki yerini alan dizi yine ilgiyle seyredilecek. EXXEN Leyla ile Mecnun 2. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın baş rollerinde oynadığı Leyla İle Mecnun'un EXXEN'deki 2. bölümü yayınlandı. Platformdaki yerini alarak izleyicileriyle buluşan yapımda mahallede yaşanacaklar da merak ediliyordu. Milyonlarca kişi yine yeni bölüm için sabırsız. Mecnun'un evi ve oturduğu semt için vereceği mücadele yine herkesi güldürecek. EXXEN Leyla ile Mecnun 2. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yeni bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


 

Leyla ile Mecnun 2. bölümde neler oldu?

Mecnun babasının evi satmaması konusunda elinden gelen her şeyi yapar. Bu kez hedefinde Leyla'nın nişanlısı vardır. Yaptığı işleri ortaya çıkarmak ve evden uzaklaştırmaktır. Ancak bunda ne kadar başarılı olacağı meçhuldür. Yine en büyük iş birlikçileri İsmail ve Erdal'dır. İskender kendisine iş teklif eden Yavuz'u geri çevirmez ancak aracında yaşadığı sorun sonrasında bu kariyeri kısa sürer.



LEYLA İLE MECNUN 2. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


EXXEN LEYLA İLE MECNUN 2. BÖLÜM


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.