EXXEN Leyla ile Mecnun 3. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 3. bölüm full ve tek parça izle
Yıllar sonra EXXEN'de yeniden izleyicileriyle buluşmaya başlayan Leyla ile Mecnun 3. bölümüyle platformdaki yerini aldı. Geride kalan bölümlerle milyonları ekran karşısına kilitleyen dizide heyecan kaldığı yerden devam edecek. Mecnun evin satılmasına karşı çıkmayı sürdürmektedir ancak İskender inadından vazgeçmez. Evrenler arası yolculuklarda neler yaşanacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 3. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Ali Atay ve Ahmet Mümtaz Taylan'In oynadığı Leyla ile Mecnun'da hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Yıllar sonra geri döndüğü televizyon ekranlarında mahalleliyi bir araya getirme arzusuyla yanıp tutuşan Mecnun, babasının para bulmak için evi satmaya karar vermesiyle şok yaşamış ve satın alacak kişinin Leyla olmasından dolayı yeni bir aşka doğru yelken açmaya başlamıştır. Diğer yandan hiçbir şey eskisi gibi değildir. Yavuz, Erdal Bakkal'ı alıp oraya rezidans dikmek ister. EXXEN Leyla ile Mecnun 3. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yeni bölüme dair yorumlarınızı yazabilirsiniz. İyi seyirler dileriz.


Leyla ile Mecnun 3. bölümde neler oldu?

Mecnun rüyasına gördüğü Leyla'nın durumunu öğrenmek için dedeye gider. Bu olanları anlamlandırmaya çalışsa da daha fazlasını duyamadan uyuya kalır. Her uyuduğunda da Leyla'yı beyaz odada görmeye başlar. Erdal Bakkal mahalleye dönmüştür. Tüm parasını dükkanını yenilemeye ve mahallesine dönmeye harcamıştır. Hedefi hayatını yeniden düzene sokmaktır. Mecnun, evi almak isteyen Leyla ve nişanlısının arasını bozmaya niyetlidir. Bunun için de her şeyi yapacaktır.

LEYLA İLE MECNUN 3. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


EXXEN LEYLA İLE MECNUN 3. BÖLÜM


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.