EXXEN Leyla ile Mecnun 7. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 7. bölüm full ve tek parça izle
Yayın hayatına 8 yıl sonra geri dönen ve geride kalan haftalarda adından söz ettirmeyi başaran Leyla ile Mecnun'da yeni hafta başlıyor. Leyla'sını bulmak isteyen Mecnun'un mücadelesi sürerken İskender ve Asuman'ın bir araya gelip gelmeyeceği merak konusudur. Diğer yandan her şeyini kaybeden Yavuz eski hayatına geri dönmüştür. EXXEN Leyla ile Mecnun 7. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olarak yayın hayatına devam eden Leyla ile Mecnun'un yeni bölümüyle EXXEN'deki yerini alıyor. Her hafta cuma günü yayınlanan bölümleriyle izleyicileri televizyon başına kilitleyen yapımda neler olacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Son bölümde ruh sağlıkları konusunda yaşadıkları sorunların yeni belaları getirdiği bölüm de herkes tarafından ilgiyle seyredilmişti. Peki yeni bölümde neler olacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 7. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Leyla ile Mecnun 7. bölümde neler oldu?

Mecnun, Leyla'nın "çocuklarımız böyle bir hayat yaşamasın" sözü sonrasında kendisini bir hayale kaptırır ve anlık olarak "hızlı gitmiyor muyuz?" diye sorar. Bu cevabın ardından da Leyla; "saçmalama der" Erdal kendisi için mahalleye gelen kadınla birlikte havalara uçmaktadır. Erdal ise çöllerde dededen tavsiyeler almaya devam etmektedir. Bundan sonra neler olacağo merakla bekleniyor.


LEYLA İLE MECNUN 7. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


EXXEN LEYLA İLE MECNUN 6. BÖLÜM


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.