EXXEN Leyla ile Mecnun 8. bölüm full ve tek parça izle

EXXEN Leyla ile Mecnun 8. bölüm full ve tek parça izle
Yıllar sonra transfer olduğu EXXEN'de herkesi ekran başına kilitleyen Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü bu geceden itibaren yayınlanıyor. Baş rollerinde birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizide yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Mecnuun, Leyla'nın iyiliğini ortaya çıkarabilecek mi? İç dünyasındaki yaşamda neler olacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 8. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

EXXEN'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana ilgiyle seyredilen Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Kireçburnu'nda yaşanacak hikayelerin ele alındığı dizide Mecnun, Leyla konusunda kararlıdır ve sevdiği kadını kurtarabilmek adına her şeyi yapacaktır. Son bölümde iskender evini kaptırmış, Mecnun yanına aldığı İsmail ve Yavuz ile birlikte durumu düzeltmeyi başarmıştı. Peki yeni bölümde neler olacak? EXXEN Leyla ile Mecnun 7. bölüm full ve tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Leyla ile Mecnun 7. bölümde neler oldu?

Erdal, Nurten'den ayrılmasının ardından yeni bir eş adayı bulmak ister. Bunun için önce dedeye gider ve ricada bulunur ancak ret yanıtı alır. Bu kez adresi televizyon programıdır. Kriterlerini sıraladığı yayında bir kişi bakkalın önüne gelir ve kendisinden hoşlandığını söyler. Bu andan itibaren dünyası değişir. Ta ki yüzüğü atmasını istediği ana kadar. Mecnun ise Leyla'dan yediği kazığı sindirebilmenin zorluğu içindedir.


LEYLA İLE MECNUN 8. BÖLÜM FULL İZLE

Kendi çölünde kaybolan Mecnun 8 yılın ardından mahalleye döner. Fakat mahalle artık eskisi gibi değildir. Sadece mahalle değildir değişen, evinde bile tanıdık yüzler yoktur artık ve eğer bir şeyler yapmazsa ellerinden gidecektir evleri de. Bu kez “Ben bu oyunu kurarım!” diye yolan çıkan Mecnun mahalleyi bir araya getirmek için elinden geleni yapar. Bilmediği bir şey vardır, bu mücadele onu Leyla ile ortak kaderinin ortasına bırakır. Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle her Cuma EXXEN'de.


EXXEN LEYLA İLE MECNUN 8. BÖLÜM


 

LEYLA İLE MECNUN EXXEN OYUNCULARI

Burak Aksak'ın senaryosunu yazdığı ve Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği dizinin ana kadrosunda yer alan Ali Atay, Osman Sonat, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan ve Serkan Keskin yeni bölümlerde yine izleyici karşısına çıkacak. Leyla karakterini ise Deniz Işın canlandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.