Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle

Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 1 canlı izle
Milli aranın sona erdiği futbol takviminde Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Ligde elde ettiği skorlarla yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük evinde henüz galibiyetle tanışamayan ve Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük görevine Vincenzo Montella'yı getiren Adana Demirspor'u ağırlıyor. İki takımın karşı karşıya geleceği kritik 90 dakikayı izlemek isteyen taraftarlar ve futbol severler ekran karşısına kilitlenecek. Bu sebeple de yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. F

Milli aranın sona erdiği futbol takviminde Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Ligde elde ettiği skorlarla yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük evinde henüz galibiyetle tanışamayan ve Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük görevine Vincenzo Montella'yı getiren Adana Demirspor'u ağırlıyor. İki takımın karşı karşıya geleceği kritik 90 dakikayı izlemek isteyen taraftarlar ve futbol severler ekran karşısına kilitlenecek. Bu sebeple de yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 17:00'de başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Fatih Karagümrük Adana Demirspor maçı öncesi OPTA verileri

Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor, Süper Lig tarihinde üçüncü kez aynı sezonda mücadele ediyor. İstanbul ekibi, daha önceki iki sezonda da rakibini konuk ettiği karşılaşmaları üçer gol atarak kazandı (1960/61'de 3-0 & 1983/84'te 3-1).
Fatih Karagümrük'e konuk olduğu beş lig maçının sadece birini kazanan Adana Demirspor (1B 3M), tek galibiyetini gol yemediği tek karşılaşmada aldı (Eylül 1963'te 1-0).
Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen (5G 2B) ve son üç karşılaşmayı kazanan Fatih Karagümrük, lig tarihinde üst üste dört iç saha galibiyeti almadı.
Süper Lig'de oynadığı son 32 karşılaşmayı kazanamayan Adana Demirspor (1994/95 & 2021/22), lig tarihinde en uzun galibiyet hasreti yaşayan ekip konumunda. Deplasmandaki kazanamama serisi de 53 maça çıkan Mavi Şimşekler (12B 41M), bu alanda da ligde devam eden en uzun serinin sahibi.
Süper Lig'e o sezon yükselen takımları konuk ettiği 12 maçın sadece birini kaybeden Fatih Karagümrük (9G 2B), bu yenilgiyi ilk karşılaşmada Kasımpaşa'dan aldı (Eylül 1959'da 1-2).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son 25 Süper Lig maçını kazanamayan Adana Demirspor (4B 21M), son 14 karşılaşmadan puansız ayrıldı ve kalesinde toplam 36 gol gördü.
Bu sezon Süper Lig'de topa en fazla sahip olan (%63.4) ve en yüksek pas yüzdesi yakalayan (%87.5) takım Fatih Karagümrük.
Fatih Karagümrük formasıyla Süper Lig'de çıktığı ilk iç saha maçında golle tanışan Ahmed Musa (vs Gaziantep FK), en son Nisan-Mayıs 2018'de üst üste 2+ iç saha karşılaşmasında rakip fileleri havalandırdı (CSKA Moskova formasıyla üç maç).
Adana Demirspor adına ilk golünü son maçta Konyaspor filelerine gönderen Britt Assombalonga, en son Kasım 2020'de üst üste iki lig karşılaşmasında gol sevinci yaşadı (Middlesbrough formasıyla Championship'te).
Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Vincenzo Montella, Fiorentina'nın başında 40+ Serie A maçında görev yapan çalıştırıcılar arasında galibiyet yüzdesi en yüksek isim konumunda (%52.9).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.