Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle ve yayın akışı
Süper Lig'de pazar günü İstanbul'da başlıyor. Yağışlı bir havanın bulunduğu şehirde birbirinden iki güçlü ve önemli takım kozlarını paylaşıyor. Fatih Karagümrük evinde ikinci sırada bulunan Hatayspor'u ağırlıyor. Son haftalardaki performanslarını bugün 3 puanla taçlandırmak isteyen iki ekibin mücadelesini izlemek isteyenler de araştırmalara başladı ve yayın bilgilerini bulmaya çalışıyor. Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle alternatiflerinin yanı sıra Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve yayın akış

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 13.30'da oynanacak olan Fatih Karagümrük Hatayspoor maçının detayları ile karşınızdayız. Süper Lig'de pazar günü İstanbul'da başlıyor. Yağışlı bir havanın bulunduğu şehirde birbirinden iki güçlü ve önemli takım kozlarını paylaşıyor. Fatih Karagümrük evinde ikinci sırada bulunan Hatayspor'u ağırlıyor. Son haftalardaki performanslarını bugün 3 puanla taçlandırmak isteyen iki ekibin mücadelesini izlemek isteyenler de araştırmalara başladı ve yayın bilgilerini bulmaya çalışıyor. Fatih Karagümrük Hatayspor maçı canlı izle alternatiflerinin yanı sıra Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve yayın akışı haberimizde yer alıyor.


 

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Fatih Karagümrük Hatayspor maçı öncesi OPTA verileri

Hatayspor'u konuk ettiği üç lig maçında yenilgi almayan Fatih Karagümrük (2G 1B), Süper Lig'deki tek karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı (Nisan 2021).
Fatih Karagümrük'e rakip olduğu altı lig maçının birini kazanabilen Hatayspor (3B 2M), tek galibiyetini sahasında oynadığı tek Süper Lig karşılaşmasında aldı (Aralık 2020).
Süper Lig'de sahasında oynadığı son 10 maçı kaybetmeyen Fatih Karagümrük'ten (7G 3B) daha uzun bir seriye sahip takım bulunmuyor (Trabzonspor ve Konyaspor ile eşit). İstanbul ekibi, son altı iç saha karşılaşmasının beşini toplam 20 gol atarak kazandı (1B).
Deplasmanda oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Hatayspor, en üst ligdeki en uzun serisini yakalamak istiyor.
İstanbul takımlarına rakip olduğu son beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Hatayspor (1B), daha önceki 10 karşılaşmada sadece iki yenilgi almıştı (6G 2B).
Süper Lig'in ilk dokuz haftasında Hatayspor'dan (25) daha fazla net gol pozisyonu üretmeyi başaran iki takımdan biri Fatih Karagümrük (26; Alanyaspor ile eşit).
Süper Lig'de görev yaptığı son altı maçta altı gol atan Andrea Bertolacci, aynı sayıda golü daha önceki 113 karşılaşmada kaydetmişti (Süper Lig & Serie A). Bu sezon beş golü bulunan İtalyan orta saha (5 maç), kariyerinin en yüksek sayısını tekrarlamak istiyor (2014/15'te Genoa formasıyla 6 gol).
Bu sezon Süper Lig'de görev yaptığı ilk beş maçta çektiği 17 şutun 10'unda isabet bulan ve beş gol atan Aleksandar Pesic, daha sonraki dört karşılaşmada sekiz şut çekebildi ve fileleri havalandıramadı (4 isabet).
Süper Lig'de görev yaptığı son iki maçta birer gol atan Hatayspor forveti Mohammed Kamara, kariyerinde ilk kez üst üste üç lig maçında fileleri havalandırmak için sahaya çıkıyor.
Yabancı teknik direktörlere rakip olduğu altı Süper Lig maçının birini kazanabilen Ömer Erdoğan (2B 3M), tek galibiyetini bu sezon Nestor El Maestro'nun çalıştırdığı Göztepe'yi deplasmanda mağlup ederek aldı.


 

Karagümrük Hatayspor muhtemel kadrolar

FATİH KARAGÜMRÜK: Viviano, Biglia, Jimmy Durmaz, Borini, Hedenstad, Pesic, Burak, Zukanovic, Caner Erkin, Bertolacci, Karamoh

HATAYSPOR: Munir, Kamil Ahmet, Fatih, Burak, Samuel, Adama Traore, Ruben Ribeiro, Saba, Emre Çolak, Ayoub, Diouf


 

BEIN SPORTS 1 YAYIN AKIŞI

00:00 Z Raporu

01:00 Göztepe - Trabzonspor


02:45 İH Konyaspor - Y. Kayserispor

04:30 Ç. Rizespor - Kasımpaşa

06:15 Gaziantep FK - G. Giresunspor

08:00 Z Raporu

09:00 Yeni Gün

11:00 Gamer

12:00 Arşiv Süper Lig: FTA Antalyaspor - M. Başakşehir

12:30 Arşiv Süper Lig: Fenerbahçe - A. Alanyaspor

13:00 Maç Başlıyor

13:30 V. Karagümrük - A. Hatayspor

15:30 Maç Başlıyor

16:00 DG Sivasspor - A. Demirspor

18:00 Beın Süper Lig

19:00 Fenerbahçe - A. Alanyaspor

21:00 beIN Süper Lig

23:00 Trio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.