Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Helsinki UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle

Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Helsinki UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle
Uzun süredir Avrupa'ya hasret kalan Fenerbahçe sonunda siftah yapıyor. Sarı lacivertliler Adana Demirspor galibiyeti ile başladığı ligin ardından bu akşam Finlandiya'nın HJK Helsinki takımını ağırlıyor. Vitor Pereira yönetiminde bir karşılaşmadan daha zaferle ayrılmak isteyen Kanarya ikinci karşılaşma için avantajlı bir skorla deplasmana gitmeyi hedefliyor. Milyonlarca taraftarının yanı sıra futbol severlerin de ekran karşısına kilitleneceği kritik 90 dakika heyecan içinde izlenecek. Fenerbahçe maçı hangi

Uzun süredir Avrupa'ya hasret kalan Fenerbahçe sonunda siftah yapıyor. Sarı lacivertliler Adana Demirspor galibiyeti ile başladığı ligin ardından bu akşam Finlandiya'nın HJK Helsinki takımını ağırlıyor. Vitor Pereira yönetiminde bir karşılaşmadan daha zaferle ayrılmak isteyen Kanarya ikinci karşılaşma için avantajlı bir skorla deplasmana gitmeyi hedefliyor. Milyonlarca taraftarının yanı sıra futbol severlerin de ekran karşısına kilitleneceği  kritik 90 dakika heyecan içinde izlenecek. Fenerbahçe maçı hangi kanalda saat kaçta? Fenerbahçe Helsinki UEFA Avrupa Ligi maçı canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Fenerbahçe HJK Helsinki maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu akşam oynanacak ve iki güçlü takımı karşı karşıya getirecek Fenerbahçe HJK Helsinki maçı saat 20.30'da başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak. Dilediğiniz yayın kalitesinde mücadeleyi takip edebilir ve bu heyecanı yaşayabilirsiniz.


 

Fenerbahçe-Helsinki muhtemel 11'ler:

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Serdar, Szalai, Nazım, Zajc, Gustavo, Novak, İrfan Can, Mesut Özil, Samuel

Helsinki: Keto, O’Shaunhnessy, Moren, Tenho, Saksela, Sparv, Lingman, Murillo, Browne, Valencic, Roope Riski


fenerbahçe adana demirspor

Pelkas, Samatta ve Kim UEFA’ya bildirilmedi

Fenerbahçe, Helsinki ile oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off turu maçları için UEFA’ya kadroyu bildirdi. Listede önemli sürprizler yaşandı. Enner Valencia ve Serdar Dursun’un sakatlığına rağmen, eldeki tek forvet Mbwana Samatta kadroda yer almadı. Ayrıca yeni transferler Mae-jin Kim ve Burak Kapacak ile Vitor Pereira’nın kadroda düşünmediği Steven Caulker da dışarıda kaldı. Bir diğer sürpriz ise sakatlığı bulunan ve adı Dembele takası için geçen Dimitris Pelkas'ın listeye eklenmemesi oldu. Kadro grup aşaması öncesi güncellenebilecek.



12. adama kavuşuyorlar

Fenerbahçe için Helsinki maçının farklı bir anlamı daha var. Sarı-Lacivertliler, uzun bir aradan sonra ilk kez bir resmi müsabakaya taraftarı önünde çıkacak. Koronavirüs pandemisi nedeniyle tribünlerin yarısı kadar taraftar alınacak, sadece iki aşısını olanlar maça girebilecek. Mesut Özil, Attila Szalai, İrfan Can Kahveci başta olmak üzere birçok oyuncu, ilk kez 12. adamın önünde oynama heyecanı yaşayacak. Fenerbahçe’nin Kadıköy’deki seyircili son maçı, 7 Mart 2020’d e ligde Denizlispor ile oynadığ ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmaydı.



Vitor Pereira yönetiminde 17. Avrupa maçı

Fenerbahçe, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde 17. Avrupa maçına çıkacak. Sarı-Lacivertlilerin başında 2. dönemini geçiren Portekizli teknik adam, ilk olarak 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe ile Avrupa’da boy göstermişti. Söz konusu sezonda Fenerbahçe ile Avrupa’da 14 mücadeleye çıkan Portekizli çalıştırıcı, 2016-2017 sezonu başında da 2 mücadelede kulübede yer almıştı.



5.5 yıl sonra Avrupa arenasında

Sarı-Lacivertliler, son iki sezondur Avrupa heyecanı yaşamamıştı. Fenerbahçe, bu arenada en son 2018-19 sezonunda boy göstermişti. Kanarya, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Benfica’ya kaybederek Av rupa Ligi’ne geçiş yapmıştı. Kanarya, Dinamo Zagreb, Anderlecht ve Trnava’nın olduğu gruptan çıkmış ve son 32 turunda Rus ekibi Zenit ile eşleşmişti. Fenerbahçe, Kadıköy’de 1-0 mağlup ettiği rakibine deplasmanda 3-1 mağlup olmuş ve Avrupa’ya veda etmişti. Kanarya, 2 yıl 6 ay sonra yeniden Avrupa’da boy gösterecek.



231. sınav!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki ile karşılaşacak Fenerbahçe, uluslararası alanda 231. müsabakasına çıkacak. Avrupa kupalarında 45. sezonunu geçiren Sarı-Lacivertliler, daha önce oynadığı 230 karşılaşmada 84 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 98 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 284 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 338 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.