Formula 1 Brezilya GP canlı izle | Formula 1 nasıl izlenir?

Formula 1 Brezilya GP canlı izle | Formula 1 nasıl izlenir?
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de yeni hafta sürüyor. Sıralama turları sonrasındaki sprint yarışıyla birlikte tavan yapan heyecan sonrasında bugün büyül yarış ile haftanın kazananı belirlenecek. Gözler Max Verstappen ve Lewis Hamilton'ın üzerinde olacak. Herkes rekabette neler yaşanacağını merak ediyor. Peki, Formula 1 nasıl izlenir? Formula 1 Brezilya GP canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Cuma gününden bu yana devam eden hız şöleni bu akşam muhteşem bir rekabetle son buluyor. Pole pozisyonunun bir kez daha Valtteri Bottas'ın kazandığı samba diyarında Lewis Hamilton son sıradan başlayıp 5'inci olabilmişti. İkinci cepte başlayacak Verstappen aldığı 2 puanla farkı daha da açarken bugün de yine Mekska'da olduğu gibi geriden gelip kazanmak ve son yarışlara daha da rahatlayarak girmek amacında. Seyirciler de yayın bilgilerini merak ederek araştırıyor. Peki,  Formula 1 nasıl izlenir? Formula 1 Brezilya GP canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Formula 1 nasıl izlenir?

Verstappen ile Hamilton arasındaki mücadelenin tavan yaptığı Formula 1'i seyretmek için birçok alternatif bulunuyor.


S Sport

Kanalı izlemek isteyenler üyelik almak zorunda. Dijital uygulamalar üzerinden de seyredebilirsiniz.

S Sport’u uydudan ücretsiz izlemek için frekans bilgileri:

TP11 – Frekans 12188 MHz Polarizasyon: Vertical (Dikey)

DVB-S2 8PSK – Symbole Rate: 27500 ksym/s FEC: 5/6


 

Formula 1 TV

Pilotların ve markaların savaşına sahne olan Formula 1 için kurulan Formula 1 TV de yarış heyecanına ortak olabilmek adına seçeneklerden biri. Ayda ödeyeceğiniz üyelik ücretleri ile hazırlık turlarından yarışların son anına kadar her şeyin yayını var.


 

Yurt dışı kanalları

Formula 1'in her sezon yayın hakları farklı ülkelerde kuruluşlara satılıyor. Eğer bu kanalları bulabilirseniz yarışları izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.