Formula 1 (F1) Abu Dabi Grand Prix'i (GP) hazırlık turları canlı izle

Formula 1 (F1) Abu Dabi Grand Prix'i (GP) hazırlık turları canlı izle
Dünya şampiyonunun belirleneceği hafta başladı. Formula 1'de sezonun tamamlanacağı Abu Dabi Grand Prix'i öncesinde pilotlar son hazırlıklarını tamamlamak ve en iyi dereceyi elde etmek amacında. Gözler özellikle Max Verstappen ve Lewis Hamilton'un üzerinde olacak. Seyirciler de ilk anından son saniyesine kadar tanıklık etmek istedikleri haftanın ilk antrenman turlarını seyretmek üzere araştırıyor. Formula 1 (F1) Abu Dabi Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı i

Türkiye ve dünyada ilgiyle seyredilen Formula 1'de yeni sezon sona eriyor. İki pilotun puan puana başlayacakları son pist olan Abu Dabi Grand Prix'i öncesinde herkes hazırlıklarını yapmak üzere bugün antrenmanlara başlıyor. Pilotlar ve markalar kendilerini deneterek yarış öncesindeki son eksiklerini tamamlamak amacında. Verstappen ve Hamilton'un kıyasıya rekabetinden hangisinin galip çıkacağı sabırsızlıkla bekleniyor. İlk etap ise antrenman turları. Bugün iki farklı saatte gerçekleştirilecek turlar herkesi ekran başına kilitleyecek. Formula 1 (F1) Abu Dabi Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

Abu Dabi GP hazırlık turları saat kaçta?

Yas Marina pistinde gerçekleştirilecek hazırlık turları için pilotlar ve markalar kendilerini test etme imkanı bulacak. Alınacak süreler, stratejileri yeniden belirleyebilir. Ayrıca eksiklikler de yine bu etapta ortaya çıkacak. Herkes optimum süreleri bulup bunun üzerine de koyarak verimli bir hafta geçirmek istiyor.

abu dabi gp

Abu Dabi yarışı turları ve saatleri
Abu Dhabi Grand Prix 1. antrenman turları: 10 Aralık 2021, saat 12.30
Abu Dhabi Grand Prix 2. antrenman turları: 10 Aralık 2021, saat 16.00
Abu Dhabi Grand Prix 3. antrenman turları: 11 Aralık 2021, saat 13.00
Abu Dhabi Grand Prix sıralama turları: 11 Aralık 2021, saat 16.00
Abu Dhabi Grand Prix ana yarış: 12 Aralık 2021, saat 16.00

abu dabi gp
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.