Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle

Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Hazırlık turları canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de son 4 yarışa girildi. Pilotlar ve markalar Ortadoğu'ya geçişteki son pist öncesinde hazırlıklarına başlıyor. Cuma ve cumartesi gerçekleştirilecek etaplar ilgiyle seyredilecek. Seyirciler de hazırlık turlarını izlemenin yollarını arıyor ve araştırmalarda bulunuyor. Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i (GP) hazırlık turları izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Hız tutkunları bu haftada da yarış keyfine doyacak. Lewis Hamilton ve Max Verstappen arasında devam eden kıyasıya rekabetin yanı sıra diğer pilotların da mücadelesine sahne olan Formula 1'de ilk etap başlıyor. Birbirinden iddialı isimlerin en iyi dereceleri elde edebilmek adına verecekleri mücadele televizyon ekranlarında ilgiyle seyredilecek. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak yarışların hazırlık etabında da gözler motorlarda, sürelerde ve fikir verecek sıralamalarda. Büyük yarış için herkes nefesini tuttu ve pazar gününü bekliyor. Hazırlık etabı da bunun ilk ayağı olacak. Peki, Formula 1 (F1) Brezilya Grand Prix'i (GP) hazırlık turları saat kaçta ve hangi kanalda? Brezilya GP hazırlık turları canlı izle alternatifleri haberimizde.

Brezilya GP hazırlık turları saat kaçta?

Autódromo José Carlos Pace pistinde gerçekleştirilecek hazırlık turları için pilotlar ve markalar kendilerini test etme imkanı bulacak. Alınacak süreler, stratejileri yeniden belirleyebilir. Ayrıca eksiklikler de yine bu etapta ortaya çıkacak. Herkes optimum süreleri bulup bunun üzerine de koyarak verimli bir hafta geçirmek istiyor.

Formula 1 Brezilya Grand Prix'i hazırlık turları
12 Kasım Cuma: 18.30 ve 21.30

Formula 1 Brezilya Grand Prix'i hazırlık turları
13 Kasım Cumartesi 18:00


brezilya gp


 

Brezilya GP hazırlık turları hangi kanalda? Canlı izle

Yarışların ilk etabı olan hazırlık turlarını izleyebilmek için araştırmalarda bulunan hız tutkunları için Türkiye'de bir kanal bulunmuyor. Yayıncı kuruluş S Sport ise sıralama turları ve yarışları yayınlıyor. Formula 1 TV'de Brezilya GP hazırlık turlarını seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.