Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta

Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta
Formula 1'de sezonun tamamlanmasına 2 yarış kala heyecan giderek artıyor. Birbirinden iddialı pilotların ve makaraların yarışında ortaya konulacak performanslarla birlikte şampiyonluk rekabeti de kızışacak. Hamilton ve Verstappen arasındaki mücadelede kimin galip geleceği merak konusu. Yarış öncesinde sıralama turları da nefes kesecek. Herkes izlemek ve yarış öncesinde son durumu görmek istiyor. Peki, Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar ha

Bahreyn'de başlayan Formula 1 sezonunda artık son iki yarış. Abu Dabi öncesindeki son pist olan Suudi Arabistan'da heyecan devam ediyor. Hazırlık turlarının gerçekleştirildiği cuma gününden sonra gözler bugüne çevrildi. Hamilton ve Mercedes'in ilk sırayı almasının ardından bugünkü antrenman ve sıralama turları sabrısızlıkla bekleniyor. Geriden gelen Lewis Hamilton'un meslektaşı ve en önemli rakibi Max Verstappen'i geçip geçemeyeceği de merak konusu. Yarınki yarış öncesinde bugün elde edilecek sıralama sonrasında pole pozisyyonunu kimin alacağı pazar gününün de kaderini belirleyebilir. Peki, Formula 1 Suudi Arabistan GP sıralama turları nasıl canlı izlenir? Hangi kanalda ve saat kaçta? Detaylar haberimizde.



Suudi Arabistan GP sıralama turları saat kaçta?

Cidde Sokak Pisti'nde düzenlenecek ve yarın gerçekleştirecek yarışın nasıl başlayacağını belirleyecek olan sıralama turlarının yayın bilgileri de belli oldu. Programın açıklandığı Suudi Arabistan GP'de sıralama turları saat 20.00'de başlayacak ve S Sport 2'den canlı yayınlanacak. S Sport 2'yi üyelik alarak izleyebilirsiniz.

Formula 1 antrenman (hazırlık) turları: 3 Aralık 2021 Cuma
1. Antrenman: 16:30
2. Antrenman: 20:00 


Formula 1 antrenman (hazırlık) turları 4 Aralık Cumartesi
3. Antrenman 17:00


Formula 1 sıralama turları 4 Aralık Cumartesi
Sıralama turları: 20:00


Formula 1 Suudi Arabistan GP 5 Aralık Pazar
Yarış: 20:30


max verstappen


 

S Sport 2 nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.